Boblberg logo
Avedøre I.F. Squaredance

Avedøre I.F. Squaredance

Velkommen til Avedøre IF Square Dance, hvor vi danser traditionel square og contra dance. Du kan i menuen til venstre finde oplysninger om dansen, om vores forening og de aktiviteter, der finder sted året igennem.

Traditionel square og contra dance er en meget social og let tilgængelig danseform, som alle kan deltage i. Der bruges ikke noget bestemt tøj, men bare det tøj, du har det godt i! Kun skoene er vigtige - de skal sidde godt fast på fødderne, ikke have for glatte såler, men heller ikke "hænge fast" i gulvet.

I traditionel square og contra dance er der plads til alle, uanset alder, køn, erfaringsniveau, og om du selv har en partner med eller ej. Du skal nok få én at danse med!

Traditionel square og contra dance danses til energisk akustisk musik med oprindelse i skotsk/irsk folkemusik.

Traditionel square og contra dance startede for alvor i Danmark i 1981 og bredte sig fra slutningen af ’80erne hurtigt til det meste af landet. I Avedøre IF startede det første square dance hold i 1993 under ledelse af Aase Joost. I 2005 splittede foreningen sig ud i et linedance hold under Aase Joost, og square dance holdet fortsatte med Lise Gro Sander som caller.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her