Boblberg logo
A.I.F. Linedance

A.I.F. Linedance

Vores del af Avedøre Idræts forening blev startet af Aase Joost ( herefter kaldet AaJ) fra 1978-93 hvor hun var gymnastik instruktør.

Fra 2005-2007 dansede vi både Square-dance og linedance - igen med AaJ som henholdsvis Caller og instruktør - halvtid af hver.

Fra 2007 dansede vi kun Linedance - AaJ ville ikke mere være Caller til Squaredansen - og så prøvede vi først med timer hver for sig - men blev helt delt og fik regnskab hver for sig, da vi ikke kunne komme overens med, at Square-danserne forventede at linedanserne skulle være med til at betale til den ny Caller til Square-dansen. For at komme ud af denne "suppedas" valgte vi at aflevere hele foreningens kassebeholdning til Square-danserne - men det gjorde vi gerne for at få orden på vores regnskaber igen ??.

Fra 2006 blev jeg -Jette Christesen (herefter kaldet JC) instruktør i starten for begynderne og de let øvede - AaJ tog sig af de øvede dansere.

Fra 2007 fik vi de nye lokaler i Lille Friheden dette skete p.g.a. skolenedlæggelserne i Hvidovre og fordi Avedøre Skole selv skulle bruge lokalet vi dansede i.

Vi var nu godt tilfredse og glade for de nye lokaler, hvor vi i årenes løb har undervist 2 hold om mandagene og 2 hold om torsdagene.

Vi har i tidens løb haft så mange sjove oplevelser i A.I.F - bl.a mange fantastiske koloniture rund omkring både på Sjælland, Jylland og Bornholm - vi har haft meget festlige jule og sommerafslutninger med dejlig mad, lege,sjove sange og optræden af lidt af hver - f.eks. har Elvis besøgt os - vi har haft trylle show og vild breakdance ??

Vores opvisnings-hold har været utroligt aktive i alle årene og har underholdt en masse stedet - både på rigtig mange plejehjem og centre og til alle mulige andre arrangementer, som høstfester, havnefester, forestillinger med den lokale teaterforening i Hvidovre, optræden på Hv. stadion, i børnehaver, ved private fester o.s.v. - vi har også været med til at lave en music-video sammen med en ung fyr der hedder "Bro" - der var en sjov og anderledes - videoen kan ses her på hjemmesiden under siden "videoer" ????

I 2018 føjede vi en hel ny oplevelse til vores forening nemlig en danseferie på 14 dage til Tyrkiet - det var en stor succes og vil blive gentaget 2019.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.939 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her