Boblberg logo
De Blå Haslevspejdere - Bliv leder

De Blå Haslevspejdere - Bliv leder

Kan du lide at være ude i naturen? Lyder friluftsliv, fællesskab og udfordringer som noget for dig? Og har du mod på at gøre en forskel i børn og unges liv?

Spejder er populært blandt børn og unge, og det betyder, at vi hos De Blå Haslevspejdere er på jagt efter nye ledere. Som spejderleder er du frivillig, men udregnet i gode oplevelser får du et af de bedst betalte lederjob i verden.

Hvem er vi?

Vi er en engageret og herlig spejdergruppe i Haslev med omkring 25 spejdere fra 0. til 6 klasse, der holder til i Bækhytten på Lysholm Allé.

Dertil er vi en flok på 9 engagerede ledere i forskellige aldre og med forskellig baggrund. Fælles for os er, at vi kan lide at være ude i naturen, at udfordre og udvikle børn og unge samt at have det sjovt sammen. Vi kan lide at være mange leder, det giver mere luft i hverdagen.

Vi forventer at starte en ny gren/aldersgruppe for de ældste spejdere op i sommeren 2019, målet er at denne aldersgruppe tager på ture til udlandet en gang om året. Derfor søger er vi nu på jagt efter flere ledere – du kan selv være med til at bestemme, hvilken aldersgruppe du gerne vil arbejde med.

Skal jeg have været spejder for at være med?

Nej, du behøver hverken have det sorte bælte i friluftsliv eller være ekspert i madlavning på Trangia for at være med. Vi andre ledere skal nok hjælpe dig godt i gang.

Har du mod på at give børn og unge en god oplevelse, og indgå i et fællesskab, er det alt rigeligt.

Du vokser også

Som spejderleder udfordrer du mange sider af dig selv. Du lærer om friluftsliv og naturen. Du udfordres kreativt, når et spejderløb skal laves med zombie-tema, eller spejderhytten omdannes til rumstation.

Du bliver sej til projektledelse, når du er med til at planlægge ture, løb og spejdermøder. Og ikke mindst vokser du af at se spejderne udvikle sig. Du får mulighed for at uddanne dig, da vi vil rigtig gerne vil sende dig på kursus, hvor du får ny viden, erfaring og personlig udvikling, som du også vil have glæde af privat og på jobbet.

Hvor kan jeg høre mere?

Synes du, det lyder spændende, kan du høre mere hos gruppeleder Rikke Kamper på r.rikke@gmail.com eller tlf. 6168 4882

Venlige hilsener og på gensyn,

Lederne i De Blå Haslevspejdere

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.823 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her