Boblberg logo
Aarslev Boldklub

Aarslev Boldklub

Årslev/Sdr. Nærå har et væld af frivillige foreninger og med dem, fritidstilbud til stort set alle uanset interesse eller alder.

Én af disse foreninger er Aarslev Boldklub. Vi er byens fodboldklub og er med næsten 500 medlemmer en af byens største foreninger. Som forening tilbyder vi fodbold og overlader andre aktiviteter til byens andre foreninger.

I Aarslev Boldklub har vi en vision om, at der skal være plads til alle og skabes mulighed for udvikling for alle, uanset niveau og alder. Vi er en breddeklub med børne- og ungdomshold i stort set alle årgange fra U5 til U19 og på de fleste årgange har vi hold på flere niveauer. Vi har voksenhold for alle fra 18-75 år.

Vi tror på at motion er vigtigt for krop og sjæl, at holdsport er en af de mest personlighedsudviklende motionsformer, der findes og at fodbold er den sjoveste holdsport. Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan vi har det i Aarslev Boldklub, så skal du være så hjertelig velkommen - vi elsker nemlig nye medlemmer, jo flere jo bedre.

Du kan finde meget mere information om klubben ved at udforske hjemmesiden – god fornøjelse.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.694 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her