Boblberg logo
Blive Spejder Barn/voksene

Blive Spejder Barn/voksene

Frie Fugle kan altid bruge hjælp.

Gruppen er velfungerende og arbejder godt sammen Vi har (bl.a.) det mål for vores arbejde, at det skal være sjovt at være spejder, leder og forældre i gruppen.

Udover gode oplevelser kan vi tilbyde masser af udfordringer - både personligt og fagligt. Du får erfaringer du også kan bruge i forhold til privatliv, job og uddannelse.

Du skal ikke opfylde bestemte formelle krav for at blive spejderleder/hjælper/Frivillig i Frie Fugle, men har du været spejder eller spejderleder er det selvfølgelig godt, men det vigtigste er at du har lyst til at have med børn at gøre. og vi har kurser på mange niveauer der relativt hurtigt kan klæde dig godt på.

At være leder/Hjælper/Frivillig hos os kræver ikke nødvendigvis at du bruger mange timer hver uge, Vi er fleksible, og kan tilpasses den enkeltes situation og ønsker.

Vores spejderhytte ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af Søndersø by.

Nye ledere får gratis uniform, og er kontingentfrie.

Frie Fugle er en del af De Gule Spejdere I Danmark, og har spejder fra 5 års op, som laver mange forskellige aktiviteter så vi kan altid bruge en ekstra leder eller hjælper, du kan læse meget mere om os på

http://www.friefugle-gulspejder.dk eller på http://gulspejder.dk

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive del af en velfungerende spejdergruppe i udvikling? En udvikling du også kan blive en del af, samt et netværk som ikke kun dækker Søndersø og Nordfyn men med spejder grupper i hele landet.

Du er også meget velkommen til, at komme forbi vores spejder hytte, en dag og se hvem vi er? vi giver gerne en kop kaffe eller te!

Alle er velkommen barn som vokserne!!!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her