Boblberg logo
Foreningen Blokhus Klitplantage

Foreningen Blokhus Klitplantage

OM FORENINGEN

Foreningen Klitplantagen Blokhus blev stiftet i 1943, og hed oprindelig "Blokhus Klitplantages Lejerforening eller "BKL", og fik sit nye navn på generalforsamlingen i 2006, samtidig med at nye og mere tidssvarende vedtægter blev vedtaget.

Fokus for foreningen er en varetagelse af de 124 medlemmers interesser i forhold til Naturstyrelsen og offentlige myndigheder både lokalt og på landsplan.

Konkret er der i de sidste par år forhandlet nye kontrakter som giver mulighed for 30 årige lejemål, samt ikke mindst en anden reguleringsmekanisme af lejen som har modificeret de tidligere meget væsentlige stigninger. Sagen var oppe i Folketinget og blev afgjort af ministeren.

Foreningen har også etableret et samarbejde med øvrige foreninger i Vestkystens Klitplantager og er dermed forhandlingspart i forhold til Naturstyrelsen.

Lokalt er der etableret et godt samarbejde med Skovens repræsentant, som kan medvirke til løsning af sager, såvel som der er to årlige kontaktmøder med Naturstyrelsen. Hertil kommer at Foreningen er repræsenteret i bestyrelsen i "Foreningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune".

Alt med henblik på indflydelse til gode og gavn for foreningens medlemmer og med mulighed for at påvirke udviklingen i et unikt, naturskønt område.

Andre fokusområder er naturplejen, ridestier, skiltning, lokalplan, grundkøb, trafikdæmpning.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.145 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her