Boblberg logo
Aalborg Dame Motion Klub

Aalborg Dame Motion Klub

Aalborg Dame Motion er en lille motionsforening for kvinder i deres allerbedste alder, nemlig +45 år, hvor vi samles om den ugentlige motion. Det er gymnastik /motion med stor variation. Vi har været så heldige, at vi har 2 super dygtige instruktører, som viser hvad og hvordan. Mandag er det øvelser og onsdag er det pilates. Det gør vi så efter bedste evne. Nogle har skavanker, som gør det svært at gøre det hele, men så får man bare en alternativ øvelse eller gør det man kan. Nogen får meget sved på panden, nogen får ikke så meget. Det er op til en selv. Ingen serier, der skal læres, ingen spejle og ingen spring.

Vi tror på, at det - uanset vores kondi eller mangel på samme - er sundt at komme afsted en gang om ugen og få kroppen rørt igennem. Og hvis vi så kan få grinet lidt af os selv undervejs, så går vi ikke afvejen for det. Og så kan man nogen gange få vendt livet i omklædningsrummet.

Udover den ugentlige motion, så afholder vi nogle arrangementer i løbet af året, hvor hører et foredrag eller tager på en udflugt, så der også bliver mulighed for noget hygge.

Kom og prøv os af, inden du beslutter dig. Ring gerne til kontaktpersonerne, hvis du vil vide mere.

Motion mandag kl. 18.30 - Pilates onsdag kl. 17.30.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.140 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her