Boblberg logo
Ringsted Sports Rideklub

Ringsted Sports Rideklub

På Ringsted Sports Rideklub tilbyder vi kvalificeret undervisning for alle niveauer. Vi tilbyder en alsidig undervisning med dressur, ponygames, springning, kvadrille og miniput hold.

For de mindste (fra 3-6 år) har vi 1/2 times trækker hold. Der er også 1/2 times hold (fra 6 år), ellers tilbydes der timehold alle dage.

(Mandag til lørdag)

Vi har desuden voksenundervisning for såvel øvede som dem, der ønsker at udleve deres barnedrøm om at blive rytter.

Vi har heste/ponyer i alle størrelser fra 90 cm til 165 cm, til såvel nybegyndere såvel som rutinerede ryttere, så alle kan være med, og alle kan lære endnu mere.

Udover alm. holdundervisning tilbyder vi ligedes seperat undervisning for skoler, foreninger samt firmaer, af kortere eller længere varighed. Rytterstue kan ligeledes indgå i aftale til evt. afholdelse af kursus, seminarer m.v.

Vi har plads til ca. 120 siddende gæster i vores rytterstue.

Er du nybegynder behøver du ikke at købe alt udstyr inden første ridetime. Det er dog et krav at du har et par støvler med hæl (evt. gummistøvler). Godkendte sikkerhedshjelme kan lånes på rideskolen.

Det forventes, at du altid møder op i rideskole stalden 30 minutter før timen starter, så du har tid til at strigle og sadle hesten op.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.144 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her