Boblberg logo
FDF-Klim-Thorup-Vust

FDF-Klim-Thorup-Vust

Fællesskab, fantasi og færdigheder

I FDF lærer børn en masse gennem leg, fantasi og oplevelser i naturen. Vi mener, at børn skal mærke, der er noget, de er gode til, at de er noget værd i fællesskabet, og at deres færdigheder kan bruges. FDF tilbyder aktiviteter for børn fra 0. klasse til 18 år. Aktiviteterne varierer, så der er balance mellem tryghed, udfordringer og oplevelser.

FDF har sine rødder i den danske folkekirke. Udgangspunktet for FDF er det kristne livssyn. Det betyder, at for os er alle mennesker lige meget værd.

I FDF er lederne frivillige, men ansvarlige voksne, der har lyst til at være sammen med børn, planlægge aktiviteter og møde dem med både alvor og sjov. Lederne kan deltage i kurser om alt fra pædagogik og teambuilding til klatring og kanosejlads. Alle ledere underskriver en ledererklæring og skal give tilladelse til, at der indhentes en børneattest hos politiet. Desuden er der et sæt samværsregler mellem børn og voksne, som skal overholdes.

FDF Klim-Thorup-Vust blev etableret i 1965 på initiativ af bl.a. daværende sognepræst Villy Andersen og har således pr. 1. januar 2015 eksisteret i 50 år. FDF-kredsen er en underafdeling af FDF i Danmark.

FDF Klim-Thorup-Vust har hold inddelt i følgende klasser:

Puslinge 5-7 år

Tumlinge 8-9 år

Pilte 10-11 år

Væbnere 12-14 år

Seniorer 15-17 år

Puslinge og tumlinge mødes hver mandag kl. 17.00-18.30

Pilte og væbnere mødes hver mandag kl. 18.30-20.30

FDF Klim-Thorup-Vust

Stalden

Thorup Strandvej 16C, Vester Thorup

9690 Fjerritslev

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.612 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her