Boblberg logo
Dansk Politihundeforening-Brovst

Dansk Politihundeforening-Brovst

Klubhuset

Vores klubhus og træningsareal ligger nu i udkanten af Tingskoven, der ligger imellem Brovst og Fjerritslev.

Foreningen nu...

Det var Brovst-afdelingen der i midten af 80'erne tog initiativ til, at der blev arrangeret fællestræninger, og det var Brovst i samarbejde med den daværende områdeleder Keld Porsmose, der fik startet områdeturneringen, en træningsturnering, der løber over 3 søndage fordelt på unghundeklassen, patruljeklassen og kriminal/vinderklassen.

Leif Søndergaard var blevet valgt til områdeleder og ønskede derfor ikke at fortsætte som formand, så han blev i 1990 afløst af John Hansen, der var formand frem til 2006, hvor han blev afløst af Morten Larsen, som var formand frem til 2009, hvor han blev afløst af Marianne Due. I 2012 valgte Marianne at udtræde af bestyrelsen, og John blev igen valgt som formand. Klubhuset er i april 2010 endnu engang forbedret, ved at der er blevet lagt strøm ind, og vi har fået elvarme, der er el-komfur og køleskab.

Brovst afdelingen tæller i dag ca. 30 medlemmer og er meget aktiv. Det kan bl.a nævnes, at der er fast træning vedr. bidearbejde, med instruktør udefra, et initiativ medlemmerne har sat stor pris på.

Træningstider:

Lørdage fra 10.00 til 16.30

Tirsdag & torsdag fra 15.30 til 20.00

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.288 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her