Boblberg logo
Sporsrideklubben for Klarup og omegn

Sporsrideklubben for Klarup og omegn

Sportsrideklubben for Klarup og Omegn, SKO, er en rideklub under Dansk Rideforbund og har ca. 200 medlemmer. Klubbens formål er at skabe gode og solide rammer for forskellige former for hestesport. Primært dressur og spring, men også mindre discipliner, som f.eks. horsemanship.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og den enkelte rytters forudsætninger, således at undervisningens indhold er tilrettelagt herefter. Vi vægter fællesskab, socialt samvær og ansvar meget højt. Vi er klubben, der favner bredt fra ”hyggeryttere” til seriøse konkurrenceryttere på landsstævneniveau. Vores lokale, dygtige undervisningskræfter varetager undervisningen i klubbens elevskole, hvor eleverne lærer en fornuftig og sikker omgang med hestene - samt de grundlæggende ridefærdigheder, som giver mulighed for videre udvikling.

For opstaldere er der tilbud om højtkvalificeret undervisning af den erfarne berider og internationale stævnerytter, Christian Petersen, samt af den ligeledes topkvalificerede dressurrytter, -underviser og -dommer Stinna Foldberg. Vi er et ride- og hestefællesskab med hygge, gode relationer og ridning på alle niveauer.

Hos os har hestene gode forhold - vi har to ridehaller med fiberbund, to udendørsbaner, gode foldfaciliteter med mulighed for ud- og indluk og mange daglige timer på fold, valgfrihed mellem tre slags foder mv.

I vores juniorklub arrangerer vores unge ryttere sociale aktiviteter med og uden heste: rundbold, ponygames m.m., og i sommerferien har vi tradition for at afholde ridelejr. Arrangementer herud over har været programridning og grill-aften, og vi fællesarrangerer jævnligt besøg af sadelmager, hestetandlæger mv.

På stævnefronten repræsenterer vores ryttere klubben på stævnepladserne rundt om i landet. Ligeledes står vi selv som arrangører for C- og D-stævner i dressur og spring, som klubben altid høster ros for.

Vi giver gerne en uforpligtende rundvisning i vores skønne rideklub.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.461 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her