Boblberg logo
Ringsted og Omegns Møntklub

Ringsted og Omegns Møntklub

En kreds på 14-16 personer med interesse for mønthistorie og at samle på mønter fik idéen til at mødes og udveksle viden og bytte mønter indbyrdes.

Op gennem 70'erne, hvor det var på højeste mode at samle mønter, var klubben helt oppe på omkring 70 medlemmer. Det holdt desværre ikke og 2005 var medlemstallet dalet til kun 7 møntinteresserede medlemmer.

Siden er det støt og roligt gået fremad igen, og i dag kan vi mønstre ca. 30 glade og entusiastiske samlere af både danske og udenlandske mønter og pengesedler.

Fremgangen skyldes hovedsageligt, at vi gennem annoncering osv. forsøger at gøre opmærksom på klubbens eksistens - og at vi prøver at skabe kontakt, til mange af de samlere som før bare sad hjemme og kun kiggede på egne mønter.

Vi benytter os meget af de mange muligheder bl.a. Internettet giver i forhold til videnssøgning omkring både mønter, pengesedler og mønthistorie, køb og salg af mønter og ikke mindst opdatering på forskellige arrangementer i andre møntklubber, numismatiske foreninger samt hos mønthandlere og auktionshuse.

Der er jo rig mulighed for at deltage i diverse auktioner, og det giver også vores medlemmer nyheder til vores samlinger, og dermed også nye indgangsvinkler til nogle gode møntsnakke.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.695 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her