Boblberg logo
Kampsport, selvforsvar og filosofi

Kampsport, selvforsvar og filosofi

Er du interesseret i en aktiv livsstil med en positiv atmosfære af kammeratskab, der giver dig tryghed, selvværd og selvtillid?

Vi er en lille idrætsforening som træner kampkunst/kampsport.

Der er træning hver søndag fra kl.12 i idrætshuset, Østerbro stadion.

Alle aldersgrupper og køn er velkommen til deltagelse i træningen, uanset erfaring og niveau.

Hvad er WUSHU ZHI DAO?

Wushu Zhi Dao (WZD) betyder oversat fra Kinesisk: "Wu = Kamp, Shu = Kunst, Zhi = Kraft/Ånd/Energi, Dao = Vejen/stien", hvis vi skal oversætte dette til dansk kan det hedde: "Vejen til den kraftfulde/spirituelle kampkunst/kampsport". Ikke i den forstand eller betydning, at det er den bedste vej, men i forhold til hvad WZD betyder for dig.

WZD er ikke en stilart eller et kampsystem. Den bygger hverken på love eller regler. Navnet er skabt og udviklet af Alexander Jensen & Nicolas Guerrero, for at give en personlig udtrykkelse indenfor kampkunst og livsfilosofi. Derfor er WZD blot et navn og en filosofisk guidende vej, til ens egen personlige udtrykkelse for kamp.

Alle mennesker er bygget og født med forskellige egenskaber, evner, former og størrelser. Nogle er tynde, små og fleksible, mens andre er muskuløse, store og kraftfulde. Det er derfor Ikke alle teknikker og bevægelser, som passer til hvert enkelt individ. Det som virker og fungere for dig, virker måske ikke for andre og omvendt. Derfor omhandler det meget om at kende sine styrker og svagheder, og være bevidst om ens krop og hvad den er i stand til at udføre.

Med WZD lærer du at være tro og ærlig med dig selv og din udtrykkelse indenfor kampkunst. WZD er vejen til en praktisk og videnskabelig tilgang til kamp, selvforsvar og samtidig også en livsfilosofi som kan anvendes i det daglige liv. Vores citater og filosofi er: "Individet er altid vigtigere end noget andet system eller stilart" "Vi kan ikke lære dig at blive som os, vi kan kun hjælpe dig med at udforske dig selv". "Vi tror ikke på system, stilart eller metode, kun guidende principper, som ikke kan standardiseres.

Det vi træner i WZD er principper og guidelinjer fra den østlige og vestlige kampkunst og sport såsom: Kung Fu, Karate, Taekwondo, Boxing, Svate, Muai Thai, Brydning og Fægtning (Fodarbejde) m.m.. ”Udforsk din egen erfaring. Absorbere hvad der er nyttigt, afvis det der er nytteløst og tilføj dit eget.

Ved at træne WZD kommer man til, at lære, at indlæringen er din egen modstander og at fjenden er dit eget ego at overvinde sig selv i svære og hårde situationer er en bedriftelse, som ingen mennesker kan fratage dig!

Kontakt jensenalex88@hotmail.com for flere informationer

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her