Boblberg logo
Dans på Klitgaarden

Dans på Klitgaarden

Klitgaarden er opført i sommeren 1986 af Henny og Preben Klitgaard for private midler - som det første squaredance-center i Europa. I 1992 satte de Linedance på programmet - som det første sted i Danmark.

1. Januar 2007 overtog Mariann og Michael Odgaard Klitgaarden, der føres videre som privat ejet danseskole, helt i samme ånd som tidligere.

I dag undervises der i Linedance, Squaredance, Pardans/Moderne dans, Country og western pardans, Brudevals og Lancier, og som noget nyt i 2014; HIT FIT DANCE.

Ud over den daglige undervisning, bruges Klitgaarden bl.a. også til “polterabend-arrangementer”, kurser, brudevals lektioner og selvfølgelig til vore mange forskellige festlige aktiviteter for dansere fra Klitgaarden og andre klubber (se vores arrangementskalender for aktuelle klubarrangementer).

Klitgaarden har et 200 m2 dansegulv + scene og lydanlæg. På Klitgaarden finder du også en hyggelig pejsestue, caféområde, og butik med bl.a. dansesko til linedance, hit fit dance, latin- og standarddans.

Desuden findes der også omklædnings- og badefaciliteter.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.548 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her