Boblberg logo
Idrætsforeningen for handicappede i Aalborg

Idrætsforeningen for handicappede i Aalborg

I.H. Aalborg tilbyder tilpasset idræt for alle.

Vi tilbyder idræt i et godt socialt fælleskab, hvor vi hjælper og tager hensyn til hinanden. Vi lægger vægt på, at der er plads til at have det rart sammen med gode kammerater, samtidig med, at der er mulighed for at arbejde seriøst med sin idræt.

Handicapidræt er for alle. Intet handicap er for stort, eller for småt, og vi har sikkert også et tilbud, der passer dig. Vi har idræt på alle niveauer og for alle aldersgrupper. Vi har idræt for sundhed, velvære og motion såvel som for konkurrenceidræt på eliteplan.

Vi er specialister i forskellighed, og vi har plads til alle. Vi tilpasser idrætten så den passer til dig, eller vi finder den idræt, som du passer til. Har vi den ikke, så opfinder vi sammen en ny! Vi er altid åbne for gode ideer.

I forbindelse med idrætterne, har vi gode og dygtige instruktører og hjælpere, men i enkelte idrætsgrene kan det blive nødvendigt at have egen hjælper med, der selvfølgelig ikke skal betale kontingent.

Har du brug for personlig hjælp, skal du selv have en hjælper med. I svømning (Vadum) har vi hjælp i omklædningsrummene og hjælpemidler, der gør det muligt for alle at komme i vandet.

Indenfor andre idrætsgrene stiller vi rekvisitter til rådighed.

Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg er landets største handicapidrætsklub. Vi har mere end 20 forskellige idrætsgrene som dyrkes af ca. 390 aktive medlemmer og andre deltagere hver uge. Vi har næsten 100 hjælpere, trænere og ledere, som sørger for kvalificeret træning til alle.

I.H. Aalborg har eksisteret siden 1972, hvor vi startede med ganske få idrætter og har siden udviklet sig til en forening med vidtspændende idrætstilbud og sociale arrangementer.

Ønsker du at få mere at vide om de enkelte tilbud, kan du klikke dig ind på de forskellige idrætters sider eller kontakte I.H. Aalborg.

Vi håber, du har fået lyst til at dyrke en eller flere idrætsgrene hos os og ønsker dig velkommen!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.938 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her