Boblberg logo
AIK Vejgaard

AIK Vejgaard

AIK Vejgaard er en håndboldklub i Aalborg, der ligger i bydelen Vejgaard mellem Aalborg Centrum og Universitetet.

I AIK Vejgaard lægger vi stor vægt på kammeratskab og socialt samvær på alle hold og holdene imellem. Vi er en lille klub, hvor vi er afhængige af vores sponsorer og den store hjælp fra vores mange frivillige for at få det hele til hænge sammen.

Vores ungdomsafdeling er i en rivende udvikling, hvor vi hvert år får flere og bedre håndboldspillere og dermed også flere og bedre hold. Vi har stor fokus på det sociale, og samtidig satser vi på, at alle spillere får nogle unikke håndboldfærdigheder. Det har medført, vi i sæsonen 2011/2012 blev kåret til årets børnehåndboldklub i JHF kreds 1 - en kåring vi er meget stolte af!

Vi er som samarbejdsklub til EH Aalborg stolte over at have været med til at udvikle spillere til deres Liga-hold og ungdomshold, og det er vores ambition forsat at gøre dette.

I vores seniorafdeling har vi 2 damehold og 1 herrehold. Vores mål er at have en god balance mellem det sportslige og det sociale. Sportsligt lægger vi stor vægt på kvallificerede og engagerede trænere, der kan danne en god træningskultur. Socialt vil vi gerne være en klub, hvor man føler sig hjemme og kender alle, hvorfor vi hvert år afholder opstartsfest, julefrokost og afslutningsfest.

Vi er altid interesserede i, at nye skal komme og spille håndbold hos os. Så kontakt klubbens afdelingsansvarlige, hvis du er interesserede i at spille håndbold i AIK Vejgaard.

Vi glæder os til at se og høre fra dig.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.276 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her