Boblberg logo
Aalborg Fægteklub

Aalborg Fægteklub

Jyllands ældste fægteklub fra 1931

Fægtning er en fantastisk sport, som giver god kondition og motorik. Du vil få kroppen rørt og pulsen op. Det er meget hårdere end mange tror – og meget sjovere end de fleste drømmer om.

I Aalborg Fægteklub er der plads til alle – både hvis du vil dyrke fægtning på motionsniveau og hvis du har lyst til at komme ud til konkurrencer.

Fægtning er en forholdsvis lille sport i Danmark, så der er gode muligheder for hurtigt at rykke op på den nationale rangstige, hvis du har den ambition.

Mange forestiller sig fægtning som noget historisk, lidt støvet og meget nørdet. Sådan er det ikke. Fægtning har en lang historie, men i hverdagen er der mere sved end støv.

Konkurrencefægtning forudsætter en god basiskondition og styrke. Dertil en teknik, som du lærer og vedligeholder gennem undervisning. Teknikken skal bruges i kampene, som giver dig mulighed for at brænde alt af på 3 x 3 minutter.

På dette website kan du læse meget mere om Aalborg Fægteklub. Og du er mere end velkommen til at komme til en prøvetime.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.134 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her