Boblberg logo
Hjælpetjenesten

Hjælpetjenesten

NYHEDSBREV EFTERÅR 2018

Kære Alle

I år kan vi da ikke klage over dårligt vejr. Høj sol over hele linien. Men for ikke at være for egoistiske, kan jeg ikke lade være med at tænke på landmændene og deres dyr, der i den grad mangler regn.

Tak for første kvartal, der gik rigtig godt, bl.a. udflugten til Vedde med vores besøgsvenner og besøgsmodtagere. Turen til Vedde var en oplevelse med alle de flotte sten og rododendron i alle farver. Udflugten til Samsø for alle besøgsvenner var en spændende, hyggelig og en go dag for det sociale samvær. TAK til festudvalget og Jørgen for en super god planlægning.

Rigtig hjertelig velkommen til alle vores nye besøgsvenner, vi håber I bliver glade for at være en del af vores forening. Hjælpetjenesten sætter en stor ære i at tilbyde kurser (f.eks. demenskursus), udflugter og festlige arrangementer både med vores besøgsværter og nogle gange kun for besøgsvenner. Alle vil løbende blive orienteret om kommende arrangementer.

Den anden mandag i måneden har vi fællesmøder, der er altid lidt løbende orientering hvad der foregår i foreningen, denne sæson kan vi bl.a. tilbyde et teaterstykke (se under opslag på køleskabet).

Hjælpetjenesten har et godt bredt samarbejde med flere foreninger, bl.a. Aktivitetscentret, Røde Kors, og ældresagen, noget vi sætter stor pris på.

Hjælpetjenesten har kontor ved hovedindgangen på Aktivitetscentret, Esbern Snaresvej 55, 4400 Kalundborg.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.146 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her