Boblberg logo
Tårnby Teater

Tårnby Teater

TEATER AF BØRN OG UNGE

Tårnby Teater har haft teater af børn og unge på repertoiret siden 1973. Det er i årenes løb blevet til mange forestillinger med fantasi, ihærdighed og masser af talent; forestillinger der sagtens kan stå mål med, hvad der ellers bliver spillet på scenen. Holdene tæller pt. vores Børnehold (10-14 år) og Ungdomshold (14-18 år), der ugentligt øver. Tårnby Teater har i en tiårig periode også haft teater for de alleryngste på vores Mikrohold (6-10 år), der dog ikke eksisterer længere.

Med tiden blev vores børne- og ungdomshold mere og mere efterspurgte, så i dag har vi både to ungdomshold og to børnehold, som er fuldt aktive og mere populære end nogensinde. Her improviserer vi og laver øvelser en gang om ugen, hvilket ofte munder ud i forestillinger det sene forår, der hver eneste gang spiller for fulde huse.

VIL DU SPILLE TEATER?

Holdenes sammesætning og øvedage bestemmes normalt i løbet af august. Der er i øjeblikket fuldt optaget på vores børne- og ungdomshold, men du kan skrive dig på vores venteliste, så vender vi tilbage til dig, når der er plads. Du opretter dig på ventelisten ved at tilmelde dig gennem formularen til højre.

Du kan godt tilmelde dig ventelisten, selvom du (eller dit barn) ikke er fyldt 10 år. Man kommer bare først i betragtning til et hold, når man fylder 10. Hvis du vil vide, hvorhenne på listen du eller dit barn er placeret, kan du skrive en besked til teatrets facebookside eller skrive en mail til buhold@taarnbyteater.dk. Så kan vi fortælle dig, hvorhenne på listen du eller dit barn står.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.939 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her