Boblberg logo
Tårnbymalerne

Tårnbymalerne

Tårnbymalerne er en sammenslutning af personer, fra Amager, København og omegne, med vidt forskellig baggrund og udtryks-form. Vi arbejder både abstrakt og naturalistisk på alle tænkelige måder, med alle tænkelige materialer.

Foreningen er bygget op som alle andre foreninger, med en bestyrelse og en årlig generalforsamling, hvor tingene diskuteres og bestyrelsen og eventuelt udvalg vælges.

Hvordan kom vi i gang?

I efteråret 1990 gik en lille gruppe på aftenskole til akvarel. De syntes at der manglede en malerforening i kommunen og henvendte sig på rådhuset angående at få stillet et lokale til rådighed, hvor man kom og malede. Det blev ligeledes holdt ” åbent hus arrangementer, mens man arbejdede målrettet mod at stifte en forening.

Søndag den 23. februar 1992 kunne man holde stiftende generalforsamling i Alfred’s kælder. Alfred blev valgt som formand og foreningen fik navnet: TÅRNBYMALERNE.

I marts 1993 stillede kommunen lokale til rådighed på Husbyvej, som vi har den dag i dag.

Hvad vil vi?

Foruden hinandens gensidige inspiration, er det foreningens målsætning, at afholde årlige udstillinger, kurser, foredrag, udflugter samt sociale arrangementer.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.937 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her