Boblberg logo
Red Barnet, Kalundborg

Red Barnet, Kalundborg

I Kalundborg lokalforening brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i verden og lige her i vores eget lokalområde. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Det arbejder vi med

Som frivillig i Red Barnet Kalundborg får du mulighed for at gøre en indsat med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med kommunikation og PR, fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde eller arrangere sociale aktiviteter med børn og familier fra lokalområdet.

Fritidskontoen - Plads Til Alle

Igennem en årrække har vi i Kalundborg arbejdet målrettet for at sikre at børn i udsatte positioner også får del i et aktivt fritidsliv. Det har vi gjort igennem vores arbejde med fritidskontoen. Her kan børn få dækket op til 1000 kr. af et kontingent til en fritidsaktivitet efter eget valg. Det kan fx være svømning, fodbold, parcour m.m. Midlerne søger vi igennem lokale fonde og hos lokale erhvervsdrivende. Vi gør det fordi vi ved hvor vigtigt det er for børn at blive en del af forskellige fællesskaber igennem opvæksten.

Udflugter - familieoplevelser

Et par gange om året arrangerer vi også udflugter for børn i udsatte positioner og deres familier. Udflugterne giver fælles oplevelser og gode minder at se tilbage på.

Landsindsamlingen og Fundraising

I Kalundborg lokalforening har vi også en lang tradition for at støtte op om Red Barnets årlige landsindsamling den første søndag i september. Vi har altid brug for flere indsamler. Læs mere om landsindsamlingen. Vi har også indsamling via bøtter rundt om i lokale supermarkeder. Hvert år arrangerer vi desuden fældning og salg af juletræer, hvor overskuddet går til frie midler i Red Barnet.

Støt Red Barnet Kalundborg lokalforening

Alle aktiviteter i Red Barnet Kalundborg er frivillige. Vi samarbejder med andre foreninger lokalt og kommunalt for sammen at tilbyde aktiviteter for de dårligt stillede børn og familier. Vi kunne ikke lave alle vores aktiviteter uden støtte og opbakning fra det lokale erhvervs- og foreningsliv. En stor tak til alle jer der samarbejder, hjælper og støtter vores arbejde.

Vi har også brug for dig

I Danmark er der børn, der står udenfor fællesskabet, børn der bliver mobbet, ikke kan komme med klassen på lejrskole eller ikke har råd til fodboldstøvler.

Hvad kan vi gøre for dem? Ring eller skriv til os hvis du ser et behov eller har en god ide!

Vi har altid brug for flere frivillige, så hvis du gerne vil gøre en forskel sammen med os så kontakt os!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.574 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her