Boblberg logo
Kongelundens Rideklub (KRK)

Kongelundens Rideklub (KRK)

Lidt om KRK

KRK blev stiftet den 7. Juni 1967. Klubben har i øjeblikket 300 medlemmer, hvoraf de ca. 270 er aktive dressur-, spring- eller hyggeryttere.

Klubben lejer af KRC (Kongelundens Ridecenter Fond) et ca. 20000 m2 stort område med 2 ridehaller på (20 x 60 og 20 x 40 m), en udendørs dressurbane (20 x 60 m), en udendørs grusbane (72 x 88 m), som bruges både til spring og dressur, og ved Kongelundensskoven, ca. 5 minutters ridt fra KRK en kombineret dressur og springbane (75 x 75 m)

Klubben har en del dressur undervisere og to springundervisere til at varetage klubbens undervisning. Der er springundervisning tirsdag og torsdag i alt 14 timer/uge, mens der p.t. er dressurundervisning mandag onsdag fredag og søndag p.t. 28 timer/uge. Klubben afholder også ridemærkekurser og -prøver.

Hvert år arrangerer klubben både distrikts og udv. klubstævner samt trænings stævner for klubbens egne medlemmer.

På selve området er der et antal bokse, som udlejes af KRC til nogen af klubbens medlemmer. På gårdene lige omkring KRK findes der ca. 120 heste opstaldet. Der udover kommer der ryttere ridende til KRK fra gårde, der er beliggende op til 2 km fra KRK.

Det er muligt at ride i Kongelundsskoven (ca. 0,5 x 2,0 km), på Amager sydstrand, samt den sydlige del af Amager Fælled mod køb af skovkort.

Du finder meget mere information om både ride- og opstaldnings muligheder samt klubbens arrangementer på disse sider.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.959 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her