Boblberg logo
Roklubben Øresund

Roklubben Øresund

Roklubben Øresund er en mindre klub, hvor alle kender hinanden, og vi er meget aktive. Vi har vores eget klubhus med udsigt over vandet, en hyggelig gårdhave samt gode faciliteter med bad, sauna og motionsrum.

Hvad kræves der for at ro?

Man behøver ikke (som mange tror) at være stor og stærk for at ro. For roning er i høj grad en holdsport, dvs. man hjælpes ad med at trække båden. Roning kan dyrkes i alle aldre. Du skal blot kunne svømme 300 meter.

Som rotøj bruges almindeligt træningstøj: shorts, T-shirt, vindtæt jakke og flade sneakers. Cykelhandsker er gode til at beskytte hænderne. Medbring vandflaske. Klubben stiller både og redningsveste til rådighed, så rosport er en billig sportsgren at dyrke.

Instruktionen

Det er vigtigt for at blive en god roer, at teknikken er i orden, og derfor får alle en grundig instruktion. Ro-instruktionen starter på land i romaskine og med undervisning i materiel og sikkerhed. Derefter er der instruktion i bådene. Vi starter med en tur lige udenfor havnen, hvor vi øver rotaget. Derefter ros længere ture, hvor instruktøren sørger for, at den nye roer får noget rutine. Regn med 6-7 roture, før du har lært at ro. Efter en gratis prøvetur koster instruktionen 600,- kr. inkl. en måneds kontingent.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.596 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her