Boblberg logo
Forældreforeningen til handicappede i Ball.Kommune

Forældreforeningen til handicappede i Ball.Kommune

FHBK blev stiftet i 1986 og har omkring 100 medlemmer. Foreningen har altid haft et meget frugtbart samarbejde med Kommunen. Nogle af de store resultater af vores dialog er oprettelsen af Krumtappen og bofællesskaberne. Indtil udgangen af 2009 havde FHBK en fast plads i Handicaprådet og igen siden starten af 2014 og frem til i dag.

I mange år har vores blad ”På talefod” fungeret som vores vigtigste informationskanal. Det udkommer fire gange om året. Her har alle nøje kunnet følge arbejdet i foreningens bestyrelse, arbejdsgrupper og redaktion. Vi får jævnligt gode reaktioner på et alsidigt og indholdsrigt blad, ligesom vi med glæde bringer bidrag fra vores læsere. Man skal være medlem af FHBK, annoncør eller samarbejdspartner for at modtage vores blad.

Tag en tur rundt på vores hjemmeside og læs om hvem vi er, hvordan man får fat på os, hvad vi laver osv. Her er også en lang række nyttige links til organisationer og myndigheder. Og meld dig endelig ind, hvis du ikke allerede har gjort det. Det koster kun 200 kr. om året.

Hvis man vil kontakte foreningen, finder man alle oplysningerne under kontakt.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.150 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her