Boblberg logo
Tårnby FF

Tårnby FF

Når du melder dit barn ind i Tårnby FF, melder du også dig selv ind. Det er et forpligtende fællesskab, og ikke en pasningsordning. Du behøver ikke nødvendigvis blive træner eller holdleder, men din opbakning er vigtig.

Husk at klubben hverken er en forretning eller en offentlig institution - det er et frivilligt fællesskab baseret på engagement omkring en passion. Frivillige hænder gør en forskel for alle omkring holdet.

Tårnby FF er drevet af frivillige kræfter, det er glade amatører med TFF hjerteblod, frivillige forældre og andre ildsjæle og der ligger mange timer i klubben for at få enderne til at mødes.

For at få økonomien og hverdagen til at hænge sammen i klubben, er det netop det frivillige arbejde der er nøgleordet og klubben har en forventning om at alle bidrager med det de kan, i det omfang tid og evner tillader det.

Hvis ikke vi kan få frivillige trænere, trænerassistenter og holdledere er vi ikke i stand til at tilbyde fodbold til alle børn og unge, så enkelt er det.

Tårnby FF er dog så heldigt stillet, at vi år efter år finder frivillige forældre der stiller op, vi har derfor nogle meget dedikerede trænere og trænerassistenter. Husk at din hjælp hjælper.

Vi spiller i "rene årgange", dvs. at din dreng eller pige skal spille med andre som er født i samme år som dit barn.

Som spiller i klubben går kontingentet blandt andet til materialer til brug ved træningen samt kamptøj til holdet bestående af spillertrøje, shorts og strømper. Herover kan trænere og holdledere søge klubben om tilskud til fodboldture, - stævner eller andre sociale arrangementer. Dette søges hos bestyrelsen på info@taarnbyff.dk.

Alle spillende medlemmer af klubben betaler kontingent – også træner/holdlederbørn.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.966 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her