Boblberg logo
De Grønne Pigespejdere - Vil du være en del af et stærkt fællesskab og gøre en forskel for piger?

De Grønne Pigespejdere - Vil du være en del af et stærkt fællesskab og gøre en forskel for piger?

Vi tilbyder udfordringer og udvikling i et trygt fællesskab og med naturen som ramme. Kom og giv os en hånd - bliv frivillig spejderleder. Du får så meget igen.

Hvem er vi?

De grønne pigespejdere er Danmarks stærkeste pigefællesskab. Gennem spejderarbejde får piger plads til at udvikle sig og blive udfordret. Haslev gruppe har 88 år på bagen og vægter et trygt fællesskab med plads til alle piger. Vi har plads til flere i vores ledergruppe og det kunne være dig.

Hvem søger vi?

Vi søger unge og voksne kvinder, der har lyst til at være en aktiv del af Danmarks stærkeste pigefællesskab og som har lyst til at være rollemodel for en masse seje piger. Du behøver ikke have spejdererfaring – som ny leder behøver du ikke kunne tænde et bål. Det kan spejderne lære dig. Men vi forventer, at du har lyst til at lytte til pigerne og finde på aktiviteter. Vi laver alsidige aktiviteter med naturen som ramme og øver os i at samarbejde og mestre nye ting.

Helt konkret:

Vi søger unge og voksne kvinder, som i første omgang har lyst til at lære os at kende.

Du bliver en del af Haslev gruppe, som holder til på Skovbrynet 2, 4690 Haslev.

Vi mødes mandag, i tidsrummet 17-19 og tager på flere ture i løbet af året.

Du kommer ikke til at stå alene, du bliver en del af en ledergruppe, hvor vi sammen står for at planlægge og udføre aktiviteter.

Alle ledere er frivillige. Du får mulighed for lederuddannelse, og et voksenfælleskab hvor vi har det hyggeligt og laver sociale aktiviteter sammen.

Du kan være med til at bestemme hvilken aldersgruppe du svinger bedst med 6-10 år eller 10-13 år

Kom og besøg os:

Ring til gruppeleder Anne Wagner 61659108 eller Flokleder Kamilla Hansen 20672349, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at besøge os.

Hos De grønne pigespejdere får du venner for livet og oplevelser, du aldrig glemmer. Vi glæder os til at høre fra dig!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi er den lokale pigespejdergruppe. De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.415 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her