Boblberg logo
Spotlight - Haslev Børne amatør Teater

Spotlight - Haslev Børne amatør Teater

Spotlight er en amatørteaterforening for børn i alderen 6-15 år, der synger og spiller teater hver mandag i to timer. Foreningen er baseret på frivillighed og forældrenes engagement er en stor del af vores virke. Vi har eksisteret siden 1991. I Spotlight er der fokus på at lege, udtrykke sig og at turde stå frem foran andre. Vi mener, det er gode egenskaber, som børnene kan tage med sig og bruge i andre sammenhænge senere i livet. Der er hverken stjerner eller statister i Spotlight. Store roller og solosang er ikke det vigtigste, men det er tværtimod at mærke, at man er en vigtig del af et fællesskab, der løfter i flok. Vi mener således, at Spotlight er et godt og sundt tilbud for vores børn og unge, og at det via indholdet har et ”folkeoplysende sigte” i kraft af foreningsliv og teaterkultur.

Vores store engagerede flok af søskende, forældre og bedsteforældre fremmer tilgangen af aktive frivillige i foreningen, og vi alle har stort udbytte af dette fællesskab. Vores forestillinger er velbesøgte. Der kommer ca. 400 mennesker hvert år. Derudover forsøger vi at deltage i nogle af de aktiviteter, der sker i Haslev by, som fx Kulturnatten og foreningernes dag.

Der er fri adgang til Spotlight, men vores to instruktører kan højst arbejde med 40 børn ad gangen, og i de senere år har vi hele tiden haft ventelister. Optagelsesprincippet er alene først til mølle. For tiden har vi dog været nødsaget til at give drengeansøgninger positiv særbehandling, da der er en stor overvægt at piger.

Vi afholder generalforsamling hvert år, hvor også bestyrelsen vælges.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.481 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her