Boblberg logo
DUI Leg & Virke, Skovlunde

DUI Leg & Virke, Skovlunde

Meld dig ind

DUI ONLINE GAMING TURNERING - MELD DIG IND I AFDELINGEN "DIGITAL" PÅ RULLEMENUEN :-)

Kom og vær med – vi skaber fællesskaber og læring for hele familien.

Hos DUI-LEG og VIRKE er alle lokale afdelinger forskellige, men nogle af de ting vi har tilfælles er:

Teknologi

Vi elsker teknologi og vi ser teknologi som en vigtig del af børn- og unges dannelse. Hos os kan du prøve kræfter med LAN Party i et ikke-konkurrencepræget miljø, du kan lære at programmere og styre din egen robot. Du kan også lærer at lave YouTube videoer og hvordan man flyver en drone.

Familiefællesskaber

For os er det ikke vigtigt hvad vi mødes om, men det er vigtigt at familier mødes. I kan deltage i fællesspisninger, naturaktiviteter, gymnastikfællesskaber og meget mere. Kun fantasien sætter grænser – hvis ikke vi har det du leder efter, hjælper vi med at sætte det igang.

Udflugter og hytteture

En udflugt eller en hyttetur er en af de bedste måder at få nye venner på. Tag med på en lejr, en weekendtur eller en dagstur til en hytte eller en attraktion, og mærk hvordan samværet med andre både er godt for børn, unge og voksne.

Genbrug og kreativitet

Vi er helt tossede med kreative værksteder. Vi laver gerne aktiviteter som er sjove, og samtidigt gør en forskel for verden. Få repareret din cykel i et af vores cykelværksteder, lav din egen grydeske – måske du selv har et kreativt projekt du gerne vil have hjælp til at lave?

Børn i bevægelse

Vi laver MGP dans, parkour, springgymnastik, lege og andre bevægelseshold for børn. Vi leger os ind på skoler og forsamlingslokaler hvor det giver mening, og laver ugentlige bevægelseshold i alle afskygninger.

Lav det du brænder for

Har vi ikke de aktiviteter du leder efter, så hjælper vi dig i gang. Skriv til os på dui@dui.dk, så hjælper vi med at få startet aktiviteten op i dit lokalområde.

Forskellige kontingentsatser

Vær opmærksomme på at afdelingernes kontingentsatser er meget forskellige. Men de vejledende satser som de fleste afdelingerne tager udgangspunkt i er 300,- for et enkelt medlemsskab og 600,- for en hel familie.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.608 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her