Boblberg logo
Ballerup rideklub

Ballerup rideklub

Velkommen til Ballerup Rideklub

Ballerup Rideklub er en rideklub med mange aktiviteter. Vi rummer alt fra handicapridning, rideskole for børn og voksne og opstaldning af privatheste. Der afholdes årligt rideskolestævner, klubstævner og distriktsstævner, og klubbens medlemmer deltager også aktivt i stævner udenbys.

Der ud over afholdes mange aktiviteter, såsom kurser, foredrag, fællesspisning og fester, juniorudvalgsarrangementer etc.

Vi råder over to ridehaller, tre dressurbaner og en stor springbane, samt vi har direkte adgang til Hareskovens store net af ridestier.

Vi tilbyder opstaldning på enten træ piller (selvpasserordning) eller halm incl. udmugning. Der gives wrap tre gange om dagen.

Der fodres med (foder 1: Pavo Basis Sport piller) / (foder 2: Pavo Sportsfit müsli).

I tilfælde af sygdom skal der sættes et rødt ark papir på boksdøren med info til fodervagten.

Vi råder på Ballerup Rideklub over et stort foldareal, hvor der er 10 løbefolde, hvor det er muligt at lukke 2 heste ud af gangen, 2 sygefolde, samt fællesfolde for både hopper og vallakker for hest og pony. Man kan tilmelde sin hest foldordningen hvor den enten bliver lukket ind eller ud eller begge dele.

Vi tilbyder på stedet kvalificeret privatundervisning i både spring og dressur. Tirsdag er springdag v. Pedro Gosk eller Sarah Kroman. Nadja Gernow underviser i dressur mandag/fredag, Stine Lyngsø torsdag og udvalgte søndage. Der indgås selv aftaler med den enkelte underviser. Se priser her: http://balleruprideklub.dk/priser

Det er muligt for opstaldede medlemmer at parkere deres trailer på stedet, hvis der er plads – se regler for trailere – samt at leje et af klubbens skabe der findes i tre forskellige størrelser. Der er naturligvis også mulighed for at have eget skab stående, hvis der er plads. Vi har industrivaskemaskine og -tørretumbler på stedet til vask af dækkener og udstyr. Betaling af vask er elektronisk og foregår via telefon appen Sanipay.

Desuden har vi vandspiltove, et solarium, rytterstue med slik- og kaffeautomater.

Der kommer ugentligt besøg af beslagsmed og dyrlæge.

Rideklubben har følgende åbningstider i staldene:

Alle hverdage: 7-23

Weekend og helligdage: 7-21

Kontoret har åbent for personlig og telefonisk henvendelse:

Tirsdag og torsdag kl. 14.00-16.30

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.415 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her