Boblberg logo
De Gule Spejdere Terslev

De Gule Spejdere Terslev

Organisationens navn er De Gule Spejdere i Danmark med binavnet Baden-Powell Spejderne i Danmark. Korpset er en børne- og ungdomsorganisation, som arbejder efter den internationale spejderbevægelses grundlæggende idé.

Korpset søger at skabe et spændende og udviklende miljø for børn og unge, hvor der lægges vægt på praktiske og handlingsprægede færdigheder.

Til forskel fra andre spejderkorps, har de Gule Spejdere en lokal styret og ledet spejdergruppe, som suverænt planlægger og gennemføre et arbejdsprogram. Det er derfor meget nemmere at tilpasse arbejdet til lokale forhold, ligesom engagementet oftest er større, når man selv er igangsætter.

De Gule Spejdere dyrker det traditionelle spejderarbejde og lægger stor vægt på de grundlæggende idealer for spejderbevægelsen:

Friluftsliv, kammeratskab, samarbejde og hjælpsomhed. Udover at bibringe børnene en lang række praktiske færdigheder skal spejderlivet hos De Gule Spejdere udvikle deres forståelse og ansvar for medmennesker, miljø og samfund.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.565 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her