Boblberg logo
Royal Rangers København

Royal Rangers København

Hvem kan deltage i Royal Rangers?

Alle børn fra 0.klasse og opefter….

HVAD LAVER MAN TIL ROYAL RANGERS?

Her lærer børnene om friluftsliv, førstehjælp, samarbejde, binde knob og meget mere. Der kan tages diverse mærker, hvor man f.eks. lærer at bruge en kniv, økse og sav korrekt. Naturopleverlser til paturlje aftner og lejre i Danmark og udlandet.

Hvad er Royal Rangers?

Royal Rangers er en kristen spejderorganisation, der arbejder målrettet mod opfyldelse af børns forskellige behov. Med udgangspunkt i de bibelske grundpiller (frelsen, Helligånden, helbredelse og Jesu genkomst), lærer børnene at hente værdi i bibelens lære.

Børnenes og de unges selvtillid styrkes gennem at arbejde med mentalt krævende opgaver. Gennem sport, leg, kanoture, vandring, løb, klatring m.m. styrke fysikken og dermed selvtilliden.

Ved at fungere i en patrulie, sammen med andre jævnaldrende, fremmes en fællesskabsfølelse, som er utrolig frugtbar

Børnene og de unge lærer at de hat værdi hver for sig, men også at de er en del af en gruppe. De lærer at lytte til andre meninger og at tage ansvar for andre.

Royal Rangers blev startet som en drenge-organisation under pinsebevægelsen Assemblies of God. Siden har ideen spredt sig ud over denne kirkeretning, til mange kirker i mange lande.

I Europa er arbejdet for drenge og piger samlet under et.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.626 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her