Boblberg logo
Fit For Kids

Fit For Kids

Måske har du tænkt lidt over, hvem FitforKids er? Her er lidt baggrundsinformation om os.

FitforKids er en frivillig forening, der er stiftet i 2007. Vi har lige siden arbejdet for at tilbyde alle børnefamilier i Danmark et gratis, videnskabeligt dokumenteret, sjovt og effektivt familiesundhedssprogram.

Vi gør det, fordi vi brænder for det. Vi har nemlig den holdning, at alle børnefamilier har ret til en sund livsstil.

I FitforKids synes vi, at ALLE børn og voksne har ret til:

at få et trygt og godt forhold til din egen smukke, skønne, fantastiske krop.

at lære glæden ved at træne og blive forpustet at kende.

at træne sammen med andre børn og voksne og få del i legen, spillet og sammenholdet.

at mærke hvor veltilpas din krop kan føles, når du har trænet, og opleve stoltheden ved at udbryde ”Jeg gjorde det!”, når du har gennemført en sej træning.

at lære, hvordan du får mest muligt Livsenergi og passer bedst muligt på din dejlige krop.

FitforKids har 30 hold fordelt på 24 kommuner, og det er af lokale frivillige ildsjæle, der har været på FitforKids Instruktør-kursus hos os, som står for træningen og kostvejledningen og holder events osv.

Til at holde styr på det hele har vi et HQ, vores ”Head Quarter” som vi kalder det, altså vores administration. Vores HQ ligger på Bygmestervej 10 på Nørrebro, hvor vi lejer os ind hos Fonden for Socialt Ansvar, og sidder på gang med vores dygtige og gode kolleger fra f.eks. Girl Talk, Natteravnene, Baba og Bydelsmødre, Børns Voksenvenner mv.

På FitforKids Hovedkontoret sidder Ditte (Økonomi & Regnskab), Mia (FitforKids Hold) og Fie (Fundraising) og de får hjælp af Kathrine, Lulzime, Leyla og Sofie med alt fra SoMe, coaching af familier, rekruttering af frivillige og undervisning på vores instruktør-Camps. Derudover har vi tit praktikanter fra f.eks. Sundhed og Ernæringsuddannelsen fra Metropol og fra sundhedsuddannelser på Københavns Universitet. Endelig er der nogle af vores dygtige engagerede søde frivillige, der har været med så længe, at de er begyndt at hjælpe os med at undervise på vores instruktør-uddannelse eller være mentorer for vores nye Teamledere.

Men de vigtigste i vores FitforKids organisation er vores +150 frivillige som hver eneste uge rundt om i hele landet tropper op i gymnastiksalen på den lokale folkeskole, og byder på en fest af en sjov, tryg og sveddryppende FitforKids-træning for hele familien!

Det er vores frivillige FitforKids-Instruktører, som du kommer til at møde, hvis du tilmelder din familie til FitforKids. Og vi lover dig, at de står klar til at tage godt imod dig og hele din familie, hvis du tager imod vores tilbud om et gratis, videnskabeligt dokumenteret, sjovt og effektivt familiesundhedssprogram.

Hvis du en dag har lyst til at besøge os er du meget velkommen, bare skriv til os på info@fitforkids.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.864 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her