Boblberg logo
Verninge Husflid

Verninge Husflid

Verninge Husflid er en gammel forening. Den blev stiftet i 1891 i det daværende Verninge Sogn.

I dag er vi stadig en lokal forening i Assens Kommune.

Din lokale aftenskole, hvor du kan dyrke kreativiteten, fagligheden, musik og bevægelse i et stærkt fællesskab. Aftenskolen, hvor du bliver god til noget!

Kreative håndværksfag: Hvor fagligt dygtige og engagerede undervisere, som brænder for deres fag, er klar med ny inspiration og videreformidling af forskellige gamle som nye håndværk.

Musik: Verninge husflid har taget musikken til sig som en naturlig udvidelse af husflidsbegrebet. Musikken er blevet en stor del af aftenskolens aktiviteter. Vi udbyder både kor og instrumental undervisning, såvel solo som på hold. Naturligvis også her med veluddannede og engagerede musikpædagoger.

Bevægelse: Er ligesom musikken nytænkning af aktiviteter i aftenskolen. Musik og kreativitet bidrager til den mentale sundhed, og her supplerer vi med forskellige yogahold der også tilgodeser den fysiske sundhed.

Verninge husflid har stor fokus på børn og familier, og programmet tilbyder derfor kurser for børn, og for børn med deres familier.

Assens Billedskole har med stor succes givet alle børn i kommunen mulighed for at udvikle deres kreativitet i såvel billeder som skulpturer. Vores dygtige lærere inspirerer de kommende "kunstnere" med stor dygtighed. Der er hold flere steder i kommunen, og man tilmelder sig på hjemmesiden.

Familieaktiviteter:

Hver sommer tilbyder Verninge Husflid "kreative dage" i uge 29, som giver familier og enkeltpersoner mulighed for en alternativ ferie, hvor der er plads til fællesskab og kreativ fordybelse. Kurset foregår på Lilleskov Teglværk, der lægger de inspirerende rammer for 12-14 forskellige værksteder. Her er mulighed for primitiv camping.

Det årlige juleværksted, der giver familier mulighed for at være sammen om enkelte nye som gamle juleaktiviteter i en travl juletid. En meget populær eftermiddag.

Den lokale kreative aftenskole Verninge Husflid ønsker at supplere traditionerne med fornyelse for at undgå at blive "støvet. Verninge Husflid ønsker at være skolen, som appellerer til mennesker på tværs af generationer og samfundslag.

Skolen, hvor du bliver god til noget.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.821 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her