Boblberg logo
Danseskolen Frederiksberg

Danseskolen Frederiksberg

Danseskolen Frederiksberg ønsker at give deres mange elever en seriøs og professionel vejledning gennem dansen - uanset om man er begynder eller rutineret! Undervisningen tilrettelægges nøje efter elevernes niveau og tonen er afslappet og hyggelig.

Børnedansen bliver set som et fremmende element til børnenes naturlige motoriske udvikling og uanset om der danses pardans, disco eller jazz vil børnene blive stillet overfor opgaver som på sigt fremmer deres præstationsevner - også uden for dansen. Der lægges stor vægt på det opdragende element i undervisningen, hvor venskab, holdånd og disciplin indgår fra første dag. Der hentes inspiration til forståelse af børnene gennem uddannede pædagoger og lærere, ligesom vores uddannelser og erfaring med dansen sikrer os, at barnet får det optimale ud af undervisningen.

For voksne dansere findes glæden ved rytmisk bevægelse. At komme op af sofaen og ned på dansegulvet en gang om ugen er ikke kun sundt for kroppen, men også livsbekræftende!

Som medlem af De Danske Danseskoler (DDD) og International Dance Organisation (IDO) har de dygtigste elever mulighed for at deltage i turneringer i bl.a. Pardans, Disco, Hip Hop, Showdance, Jitterbug og Rock'n Roll. For disse elever går timerne med social samvær hånd i hånd med en ambition om dygtiggørelse og forbedring af placeringer fra tidligere konkurrencer. Turneringerne er kun et tilbud og ikke som et krav.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.961 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her