Boblberg logo
Copenhagen Inline Club/ski club

Copenhagen Inline Club/ski club

SportsKollektivet er en multisports-forening med rødder i skate, ski og surf miljøet, som blander det sportslige med det sociale.

Igennem mange forskellige aktiviteter og events, giver vi medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson.

Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder.

Vi mener, det er vigtigere at have det sjovt end at vinde medaljer, og medlemmerne er en mangfoldig skare, som starter grundet de sportslige muligheder, og bliver for det sociale liv. Skønt vi har plads til alle, skotter det hverken på konkurrence-ånd eller vinder-mentalitet.

Vores mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion og dyrke forskellige sportsgrene, som kan forenes med det moderne livs mange udfordringer. Kombinere det med oplevelser og ture, hvor det sociale vægtes højt, og gøre dette på tværs af alle aktiviteter.

Vi er ikke som traditionelle foreninger, og både vores sportsgrene og måden vi skruer tilbud sammen, udfordre systemerne. Verden forandre sig, og selvom adgangen til faciliteter ikke nødvendigvis forandre sig ligeså hurtig, tror vi på et mangeartet tilbud, der møder medlemmer, både i forhold til fleksibilitet, muligheder og fælleskab i en travl hverdag, er fremtidens foreningsliv.

Spot On SportsKollektivet

I forbindelse med Bevæg dig for livet Frederiksberg var vi så heldige at der blev sat spot på klubben med en video om os. Der er i video særligt fokus på vores løbe-aktiviteter "Løb for Livet", som blev startet op i forbindelse med Bevæg dig for livet tiltagene på Frederiksberg.

I videoen kan du lære lidt mere om klubben, møde nogen af medlemmerne og høre om hvorfor de har valgt SportsKollektivet.

Har du lyst til at lære SportsKollektivet bedre at kende, og forstår hvorfor og hvordan vi agere, anbefaler vi at læse mere på vores side.

Vi håber selvfølgelig at du får lyst til at møde os i virkeligheden, og glæder os til at byde dig velkommen.

Har du spørgsmål til klubben er du altid velkommen til at kontakte os.

PS. Vi kan allerede nu afsløre, at der i samarbejde med Bevæg dig for livet Frederiksberg, i foråret 2020 kommer SUP (Stand Up Paddle) tilbud. Er du er glad for vand og motion, så følg med her på siden

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.596 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her