Boblberg logo

Venner

Er du også på jagt efter nye venskaber? Det kan der være mange grunde til. Måske du er en af dem, som er flyttet til en ny by, finder det hyggeligt at møde nye eller er vokset fra omgangskredsen? Uanset hvilken grund det måtte være, så kan du finde nye venner her på Boblberg! Der findes mange i samme situation som dig, og tusindvis af brugere på Boblberg søger nye venner. Med drengevenner kan du se sport i stuen eller på stadion, gå på netcafé eller spille PlayStation, gå en tur eller tage i byen. 

Spring ud i det, opret din egen bobl og find din nye bedste ven eller vennekreds lige her – helt gratis!

5 gode grunde til at have en god ven

 1. God støtte – Venner er dem, som altid er der for dig og bakker dig op i alle de beslutninger, du måtte tage i livet. I kan snakke om sårbare emner velvidende om, at I lytter til hinandens problemer, også selvom at I er drenge, og det måske ikke er dét, man åbner mest op omkring. 
 2. Bedre livskvalitet – At tilbringe sin tid med et menneske, der både skaber glæde og humor i hverdagen, gør, at din livskvalitet forbedres.  
 3. Flere oplevelser – Den gode ven vil altid være klar på udfordringer og oplevelser sammen med dig. Derfor har man en større tendens til at tage ud og opleve nye og spændende ting, fordi man gør det sammen. 
 4. Gode råd – Venner er gode til at give råd og vil altid stå klar til at hjælpe dig i svære situationer. Alle venner har brug for et råd i ny og næ, og det er rart at have en ved din side, som kan hjælpe dig bedst muligt.  
 5. Stærkere selvværd – Ved at have én eller flere venner, som har lyst til at tilbringe tid sammen med dig, fordi de synes godt om dig som person, styrker dit selvværd.

Brugere der har brugt Boblberg til at finde nye venner 

Læs om Adam og Peter, som blot er to ud af mange, der har fundet nye venner på Boblberg

Adam – To bedste kammerater med samme passion for biler
Adam på 23 år downloader normalt aldrig noget på sin telefon, men lige netop Boblberg lød interessant nok til, at Adam syntes, det var en god idé. Herigennem fandt han også hurtigt to gutter at dele sin bilentusiasme med. I dag, to år efter første møde, er de bedste kammerater. De renoverer hus, skruer på biler, drikker øl sammen og planlægger nu et roadtrip rundt omkring i Europa til sommer.

undefined


Peter – Mistede kone til kræft og fandt to ligesindede venner til kulturelle oplevelser
Peter på 60 år manglede, efter tabet af sin hustru til kræft, nogle at lave kulturelle aktiviteter sammen med. Derfor søgte han nye venskaber på Boblberg, hvilket bar frugt, da han i dag er to venskaber rigere. Tilfælles har de alle tre, at de er i samme situation og står uden partner, men nu med nye venskaber. Udover det har de samme interesse for de kulturelle oplevelser og aktiviteter som biografbesøg, udstillinger, gåture i skoven og koncerter.

undefined


10 ting du kan lave med din nye ven

 1. Road trips – Hvad er bedre end road trips med vennerne? Pak bilen, fyr op for den gode musik og kør hen til sommerhuset på camping, eller hvor I elsker at tilbringe tid med hinanden. Så kan I være sikker på godt selskab og sjove stunder. 
 2. Se fodboldkampe sammen – Sæt jer sammen derhjemme eller på den lokale bar og se jeres favorit spille. Hvis man er rigtig fodboldentusiast, kan man også tage på stadion sammen. 
 3. Gå på bar – Hvem finder det ikke hyggeligt at gå på bar, drikke en øl eller andet og snakke om livet og gode oplevelser? Invitér din nye ven i byen og få nogle gode aftener ud af det. 
 4. Træning – Det kan være svært at holde motivationen til at træne ved lige, men at have en ven at træne med, gør det både nemmere og sjovere. På den måde kan I også sætte nogle personlige mål og holde hinanden opdateret på, hvor langt I er nået med jeres mål. 
 5. Filmaften – Aftenen kan også bruges i godt selskab med en god film. Det har ikke nogen betydning, om I er to eller syv, uanset hvor mange så er filmaftner altid hyggelige. 
 6. Afslapning – Hvem elsker ikke at ligge derhjemme og slappe af? I stedet for at gøre det alene, kan man da lige så godt flade den ud på sofaen med en ven, så man ikke er alene. 
 7. Ferie – Vær impulsiv og book en rejse nu og få en fantastisk ferie med din bedste ven eller vennegruppe. Det kan enten være en charterferie eller en ferie fyldt med aktiviteter og oplevelser i storbyerne. 
 8. Madlavning – Der er ikke noget bedre end bøffer med bearnaise, når man er sammen med gutterne. Lav maden sammen, sæt musik på i baggrunden og skænk et glas vin til din ven eller venner – så er I sikret en god aften med hygge og gode stunder. 
 9. Gaming aften – Tænd for computerne eller PlayStationen og udfordre hinanden i enten Fifa, Fortnite, Leauge of Legends eller noget helt fjerde. Opsæt en turnering, spil til langt ud på natten og vigtigst af alt, hyg jer!
 10. Koncerter og parker – Fyld en køletaske med kolde øl, pak nogle spil og tag i den lokale park, hvor I kan slappe af, spille og hygge jer sammen. Over sommeren kan I også tage diverse koncerter.


Din nye ven venter på dig – find ham lige nu på Boblberg. 

Opret dig

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 530.277 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her