Boblberg logo

Veninder

Har du mistet din omgangskreds, fordi du er flyttet? Er du vokset fra dine gamle veninder? Måske du har mistet de fællesvenner, du havde med din ekskæreste? Grundene kan være mange! Men lige meget hvilken grund, så er Boblberg stedet lige for dig. Hvis du nyder at tage på café, i shoppingcentre eller bare have en hyggeaften derhjemme, hvorfor så ikke finde nogle at dele det med? Hos Boblberg kan du udvide din omgangskreds og finde alle de fællesskaber, du ønsker. Det vrimler med brugere, som søger nye veninder, så mon ikke, du kan finde én iblandt? 

Spring ud i det, opret din egen bobl og find din nye bedste veninde eller venindekreds lige her – helt gratis!

5 gode grunde til at have en god veninde 

 1. God støtte – Veninder er dem, som altid er der for dig og bakker dig op i alle de beslutninger, du måtte tage i livet. I kan snakke om sårbare emner velvidende om, at I lytter til hinandens problemer, og der vil altid være en skulder at græde ud på, hvis der er brug for det. 
 2. Bedre livskvalitet – At tilbringe sin tid med et menneske, der både skaber glæde og humor i hverdagen, gør, at din livskvalitet forbedres.  
 3. Flere oplevelser – Den gode veninde vil altid være klar på udfordringer og oplevelser sammen med dig. Derfor har man en større tendens til at tage ud og opleve nye og spændende ting, fordi man gør det sammen. 
 4. Gode råd – Veninder er gode til at give råd og vil altid stå klar til at hjælpe dig i svære situationer. Alle veninder har brug for et råd i ny og næ, og det er rart at have en ved din side, som kan hjælpe dig bedst muligt.  
 5. Stærkere selvværd – Ved at have én eller flere veninder, som har lyst til at tilbringe tid sammen med dig, fordi de synes godt om dig som person, styrker dit selvværd. 


Brugere der har brugt Boblberg til at finde nye veninder 

Læs om Ada og Line, som blot er to ud af mange, der har fundet nye veninder på Boblberg

Ada – Skilsmisse førte til fire nye veninder, cykelture på Bornholm og vandreferier i Spanien
Ada på 65 år flyttede fra Bornholm til Sjælland for at gifte sig med sit livs kærlighed. Gennem 20 år var de sammen, og hele deres sociale liv var noget, de havde gennem mandens netværk. Da de blev skilt, mistede hun derfor alt netværk og skulle bruge hjælp til at skabe sig et nyt. I dag har hun fundet fire veninder på Boblberg, der bl.a. har været på cykelture sammen til Bornholm og vandreferier i Spanien. Lige nu er Ada i gang med at starte en strikkeklub op gennem Boblberg.

undefined


Line – Fra dårligt miljø og misbrug til nye veninder i ny by
Line på 22 år havnede i sin fødeby i et dårligt miljø med misbrug og usunde bekendtskaber. Derfor havde hun brug for at trække rødderne op og flytte til den anden ende af landet sammen med sin kæreste. Hun afskar alt kontakt til sit gamle netværk i håbet om et bedre og sundere liv. For at opbygge en ny omgangskreds har Line brugt Boblberg til at finde nye veninder, som hun kan dele livet med. De drikker kaffe, øl, går på café og deler generelt livet med hinanden. Line og Katrine mødes f.eks. ugentligt for at vende verdenssituationen og dele historier fra ugen.

undefined


10 ting du kan lave med din nye veninde

 1. Tage på café – Der findes intet bedre end at tage en kop kaffe på en hyggelig café med en veninde, hvor man kan sidde i timevis med historiefortælling og gode grin. 
 2. Madlavning – Her kan I bruge flere timer på at bikse noget lækkert mad sammen med musik i baggrunden, et glas vin i hånden og masser af grin og gode stunder med en fantastisk veninde. 
 3. Road trips – Hvad er bedre end road trips med veninderne? Pak bilen, fyr op for den gode musik og kør hen til sommerhuset på camping, eller hvor I elsker at tilbringe tid med hinanden. Så kan I være sikker på godt selskab og sjove stunder. 
 4. Movie night – Lej en film, se den på Netflix eller find en god film i tv’et. Ligegyldigt hvor I finder jeres film, så husk hyggen! Det er typisk, når veninden falder i søvn til den ellers så gode film, som I begge har valgt, og derfor kan I forberede jer. Der skal selvfølgelig være en masse chips, slik, chokolade og sodavand, så I ikke falder i søvn. 
 5. Træn sammen – At komme ned i træningscenteret kan godt være hårdt, tag din veninde i hånden og gør det til en vane at træne sammen, så I bliver hinandens motivation. At træne med sin veninde gør det både meget sjovere og nemmere.  
 6. Gåture – Få jer noget frisk luft og gå en dejlig lang tur. På de lange gåture kan man snakke om alt fra hjertesorger til udfordringer i livet eller noget helt tredje. Alt i alt er det både befriende og afslappende at dele sine tanker med sin veninde i den friske luft. 
 7. Bytur – Tag hjem til hinanden og gør jer klar sammen. Opvarmningen er ofte det hyggeligste, og man kan i fællesskab hjælpe hinanden med at vælge tøj, makeup og sko. Tag på klub eller bar og dans til den lyse morgen. 
 8. Ferie – Vær impulsiv og book en rejse nu og få en fantastisk ferie med din bedste veninde eller venindegruppe. Det kan enten være en charterferie eller en ferie fyldt med aktiviteter og oplevelser i storbyerne. 
 9. Afslapning – Selvom man har en veninde, er det ikke ensbetydende med, at man skal lave noget sammen hele tiden, man kan også bare bruge tiden på at slappe af på sofaen og se serier og film. 
 10. Shopping – Nogle gange har man brug for at bruge lidt penge på sig selv – det kender vi alle sammen (forhåbentlig). Men at tage i et storcenter alene, er ikke altid lige så sjovt. Piger har faktisk næsten altid brug for en mening, og det er her, din veninde kommer ind i billedet. Hun skal selvfølgelig være ved sin side, når du prøver tøj eller er ved at finde de skøreste unødvendige ting og enten tale dig fra eller til det. Det vigtigste er, at hun er ved din side, når du har brug for en mening. 


Din nye veninde venter på dig – find hende lige nu på Boblberg. 

Opret dig

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 561.521 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her