Boblberg logo

Madklub

Er du en madentusiast, der elsker at tilbringe timevis i køkkenet? Mangler du én eller flere at dele din madglæde med? Så kan du tage det helt roligt. På Boblberg bobler det med masser, der søger efter en madklub, så man kan dyrke glæden for mad sammen. Om du er til det italienske eller franske køkken, begynder eller erfaren, til finere eller mere afslappende madlavning, så kan du finde det på Boblberg.  

Spring ud i det, opret din egen bobl og lav eller find din madklub lige her – helt gratis!

5 gode grunde til at blive en del af en madklub 

  1. Smagsoplevelser – Det mest fantastiske ved mad er selvfølgelig smagsoplevelserne. Selvom udseende også betyder meget, så gælder det jo i bund og grund om, at det skal smage godt. Ved at være med i en madklub lærer man af andre og får nye smagsoplevelser med i bagagen. Der findes så mange forskellige madkulturer, så hvorfor ikke lærer noget af andre og udvide dine smagssaner? 
  2. Fællesskabet – Ved at være med i en madklub eller flere, udvides din omgangskreds. Det kan være sundt at være en del af forskellige fællesskaber, så man ikke kun omgås med de samme mennesker hele tiden. 
  3. Inspiration – Ikke nok med, at du får lækker mad, så får du også ny viden inden for madverdenen. Det kan være, du bliver introduceret til det franske- eller kinesiske køkken og får smag for det. Næste gang du skal lave mad, vil du måske udforske disse køkkener, da du er blevet introduceret for deres lækre retter.   
  4. Interesse – Det bedste ved at være medlem af en madklub, er, at I alle deler samme interesse. I har alle en ekstra kærlighed for mad og nyder at dele madoplevelser i selskab med andre. 
  5. Hyggelige stunder – At være en del af et nyt fællesskab, hvor alle har samme interesse for mad, får man en hel række nye hyggelige stunder og minder. 


Brugere der har brugt Boblberg til at finde en madklub 

Læs om Peter og Tara, som blot er to ud af mange, der har fundet en madklub på Boblberg.

Peter – Madklub på fire til gode sanseoplevelser
Peter på 56 år har et godt netværk, men mange af dem bor i andre dele af landet, og det kan derfor være svært at have faste traditioner med disse venner. På Boblberg samlede han en madklub på fire, som fast samles til god mad, hvor fokusset er på at levere gode sanseoplevelser til hinanden gennem madlavning. Gennem madklubben har han også fået en rigtig god kammerat, som han ses med flere gange om ugen.

undefined


Tara – Blev en del af en madklub med forskellige nationaliteter
På Boblberg blev 26-årige Tara en del af en madklub, der mødes en gang om måneden på skift hjemme hos hinanden til madlavning i fællesskab. Madklubben består af i alt seks jævnaldrende kvinder og mænd, der har forskellige nationaliteter som bl.a. Spanien, Indien og Vietnam, hvilket også afspejler sig i deres mad.

undefined


5 forskellige køkkener du kan servere for dine gæster: 

  1. Indisk – Det indiske køkken frister med mange forskellige, lækre retter. Du kan lave autentiske og velsmagende retter såsom: Dahl, butter chicken, indisk curry, naanbrød, myntedressing med agurk & indisk ris, rice pudding kokos papadums osv. 
  2. Vegetarisk – Er du en grøntsagselsker, eller kunne du godt tænke dig at tilberede retter uden kød, så har vi nogle eksempler på vegetariske retter lige her: tilberedte falafler i en salat, tofu wok, tofusalat eller misosuppe med tofu, selleri-, linse-, bønne-, spinat- og rødbedebøffer, kikærte-, linse- og paprikagryde, omelet med grøntsager, tærte med grøntsager, cheesecake, chokolademousse osv. 
  3. Italiensk – Det italienske køkken giver dig en række velsmagende muligheder af retter. Du kan f.eks. bevæge dig ud i at lave: pizza, pasta, bruschetta, risotto, tiramisu, panna cotta osv. 
  4. Fransk – Du kan vælge at begå dig ud i det franske køkken, hvor der er findes masser af smag og god kvalitet. Her kan du lave: coq au vin, boeuf bourguignon, moules frites/molues mariniéres, løgsuppe, ratatouille, peach melba, creme brulee. 
  5. Det sunde køkken – Kunne du godt tænke dig at fikse noget sundt sammen, så kan du evt. finde erstatninger til f.eks. kartoffelmos med broccoli/ærte mos - en super nem og god løsning til at få grøntsagerne ind på en mere spændende måde. Du kan lave retter såsom: kylling med rodfrugter, kyllingefrikadeller, wraps, æggekage, koteletter med rodfrugter, linsegryde, hasselbagt butternut squash, bagt hokkaido i en salat, salat med kyllingestykker osv.

Din nye madklub venter på dig – find den lige nu på Boblberg.

Opret dig

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 561.525 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her