Boblberg logo

Gaming

Gaming er blevet mere og mere populært og fylder endnu mere i fleres hverdag. Det er dog sjældent sjovt at begive sig i de virtuelle arenaer alene, og derfor er det oplagt at søge nye gamingmakkere eller finde nogle, som deler samme interesse for gaming som dig. Det kan være alt lige fra Valorant, Apex legends og CS:GO til League of Legends og World of warcraft og selvfølgelig FIFA. At game har mange fordele som f.eks. udvidet forståelse for engelsk, konkurrence og selvfølgelig en fællesskabsfølelse med andre ligesindede gamere. Så om du sigter efter at være det nye medlem til at blive det næste Astralis hold, kaster dig ud i det for første gang som “Noob”, mangler en at game dit yndlingsspil med eller ligefrem vil skabe vejen for din karriere som f.eks. “AuronPlay” er helt op til dig, så længe det er på dine præmisser, og du morer dig med det. 

Spring ud i det, opret dig som bruger, lav din egen bobl, skriv til andre og find dit nye gamingfællesskab lige her, helt gratis.


6 gode grunde til at game 

1. Forbedret engelsk - Det mest nærliggende sprog at tale på tværs af gaming er engelsk, og derfor vil mange af spillene foregå på engelsk, og dem som gamer er oftest internationale med/modspillere. 

2. Sammenhold og sociale fællesskaber - Når man gamer finder man sammen med folk, der har den samme passion og interesse for gaming som en selv. Derved bliver du hurtigt en del af et fællesskab.

3. Strategi og planlægning - Det kræver øvelse at blive god til et spil og en masse timer foran skærmen med koncentration, f.eks. i forhold til at planlægge forskellige angrebsmetoder i spillet og clutche (holde hovedet koldt). 

4. Viljestyrke - Man får kampgejst af at skulle løse udfordringer i et spil, da man ofte skal være god til at kaste sig ud i tingene. 

5. Eskapisme - Slip hverdagen et øjeblik og lev dig ind i den virtuelle verden. Gaming er også en god måde at koble af på efter en lang dag, eller en god måde at starte dagen på, hvis man har en travl dag. 

6. Karriere - E-sport og Twitch streaming vokser mere og mere, og endda så meget at flere har valgt at leve af det, ligesom de populære navne: “Ninja”, “HusKerrs” og “Pokimane”. Hvem vil ikke leve af sin yndlingsaktivitet eller det computerspil, man synes er allersjovest? 


Brugere der har brugt Boblberg til at finde en gamingmakker 

Læs om Carl og Rikke, som blot er to ud af mange, der har fundet en gamingmakker på Boblberg 

Carl – Fylder hverdagen ud med ny gamingmakker
Carl på 21 år så hurtigt potentialet i at finde nye bekendtskaber med samme interesse som ham selv, da han blev bekendt med Boblberg. På Boblberg søgte han derfor efter andre sprog- og computerspilinteresserede. Carl ”mødte” hurtigt en jævnaldrende gut med samme interesse for gaming, og de snakker online og gamer sammen nærmest hver dag den dag i dag.

undefinedRikke – Fik skabt et gamingfællesskab med mere end 16 mennesker
Rikke på 26 år gamer i hendes fritid og søgte derfor andre på hendes egen alder, som hun kunne game med. Gennem hendes bobl på Boblberg fik hun oprettet et gamerfællesskab, som hun i dag har inviteret mere end 16 mennesker til. De får gamet en masse spil sammen, og de har ovenikøbet fået arrangeret andre små events såsom bowling og biografture.

undefinedDit nye fællesskab venter på dig – find det lige nu på Boblberg. 

Opret dig

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 531.568 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her