Boblberg logo

Gåture

En gåtur er godt for mange ting! Det er bl.a. med til at gøre din krop og sjæl sundere og stærkere. Det kræver hverken forberedelse eller udstyr at gå en tur, men for at øge motivationen er det skønt at dele gåturen med en makker. Med en gåmakker gør du også din tur social, og du kan lære nye mennesker at kende, da snakken ofte flyder lettere på en gåtur. 

Spring ud i det, opret din egen bobl og find din nye gåmakker lige her – helt gratis!

5 gode grunde til at gå en tur

  1. Godt for helbredet (både fysisk og psykisk) – Gåture er rigtig godt for helbredet og kan være med til at give dig et længere, sundere og lykkeligere liv. Jævnlige gåture er også godt mod stress og depression.
  2. Fleksibel motionsform – Gang er en meget fleksibel motionsform, som kan gøres lige, når det passer dig. Det kræver hverken udstyr, forberedelse eller en speciel kondi at starte på.
  3. Gør dig glad – Gåture påvirker dit humør positivt, og gør du det sammen med andre, kan I dele jeres glæde sammen.
  4. Styrker hjernen – Gåture øger blodtilførslen til hjernen, og det kan styrke din indlæring, hukommelse og kreativitet. 
  5. Styrk motivationen med en makker – Der er større sandsynlighed for at holde gåturene ved lige, hvis man gør det sammen med andre, og igennem gang er der også masser tid til at sludre og lære hinanden at kende. 


Brugere der har brugt Boblberg til at finde en gåmakker

Læs om Pia og Jimmy, som blot er to ud af mange, der har fundet gåmakkere på Boblberg.

Pia – Får tiden som førtidspensionist til at gå med tre nye gåmakkere
Pia på 57 år er førtidspensioneret og står dermed med en masse fritid, specielt i dagtimerne. Hun elsker at gå i naturen og havde længe ønsket sig en god gåmakker. På Boblberg har hun ikke bare fundet en, men hele tre nye gåmakkere, som hun i dag traver naturen tyndt med. Hun snakker virkelig godt med alle tre, men især Lis klikker hun rigtig godt sammen med. De mødes fast en gang om ugen til en lang gåtur og slutter gåturen af med en kop kaffe over en god venindesnak.

undefined


Jimmy – Fandt en gåmakker til adspredelse i en ensom og arbejdsløs hverdag
53-årige Jimmy savnede nogle at gå med for at få noget adspredelse i sin hverdag, da han går hjemme i øjeblikket, fordi han er arbejdsløs. Gennem Boblberg har Jimmy fundet en ny gåmakker. De nyder den fantastiske natur, imens de snakker om det, der optager deres hverdag. De mødes til gåture et par gange om måneden, hvor de ca. går rundt i tre timer i naturen – gerne i nye områder hver gang.

undefined


Din nye gåmakker venter på dig – find ham/hende lige nu på Boblberg.

Opret dig

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 561.523 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her