Boblberg logo

Badminton

Mange spiller badminton i Danmark, men det er en svær sportsgren at spille alene. Det er derfor oplagt at finde nogle, der deler samme interesse for spillet som dig. Der er både muligheden for at finde en badmintonklub nær dig, men du kan også finde din næste badmintonmakker(e) på Boblberg. At spille badminton har mange fordele, som f.eks. mere energi i hverdagen, sjov og latter, konkurrence og fællesskabsfølelse. Om du sigter efter at være den næste Viktor Axelsen eller Camilla Martin, eller bare har planer om at spille for sjov, spiller ingen rolle. Det vigtigste er, at det er på dine præmisser, og du synes, det er sjovt. 

Spring ud i det, opret din egen bobl og find din nye badmintonmakker lige her – helt gratis!

5 gode grunde til at træne og dyrke badminton

1. Energi – At dyrke motion er altid godt, og det giver generelt mere energi i hverdagen. Når du har spillet f.eks. badminton er det nemmere at gribe hverdagsopgaverne i stiv arm.

2. Selvtillid – Træning er godt for kroppen, og med tiden kan det også ses, at muskler opbygges og kroppen strammes op. Dette kan være en stor faktor i at opbygge din selvtillid. 

3. Overskud – Overskuddet bliver større, når du træner, og derfor mindsker du også en stresset hverdag. 

4. Bedre form – Udover at kroppen strammes op, og musklerne vokser, bliver din kondition også bedre, og du kommer i bedre form. 

5. Søvn – Du sover væsentligt bedre, når du træner. Når du har brugt din energi på badmintonbanen, vil du sove meget bedre. 


Brugere der har brugt Boblberg til at finde en træningsmakker 

Læs om Claus og Kim, som blot er to ud af mange, der har fundet en badmintonmakker på Boblberg 

Claus – Fandt flere holdkammerater til sit badmintonhold
Claus manglede spillere til sit badmintonhold og fandt, med stor succes, fire spillere gennem Boblberg. I dag har de et rigtig godt sammenhold på holdet og mødes flere gange om året til fester og frokoster.

undefined


Kim – En ny badminton- og floorballmakker
Kim på 49 år manglede en at spille badminton og floorball med, som boede tæt ved ham, så han ikke skulle for langt for at udøve sin interesse. På Boblberg fandt han hurtigt Martin, som han ville spille med. Siden første spil har de spillet sammen minimum en gang om måneden.

undefined


Din nye badmintonmakker venter på dig – find ham/hende lige nu på Boblberg.

Opret dig

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 530.277 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her