Boblberg logo
Jeg søger kammerater/venskaberThue

Jeg søger kammerater/venskaber

Jeg er en 45årig ung alenefar til en knægt på 12, som søger gode venskaber. Jeg ka lide: at gå ture med hunden (en staff på 7mdr) stå på snowboard (og lidt rulleskøjter) cykle, elsker min bil, jeg har haft mc,, overvejer igen, sejle i motorbåden jeg deler med min far, være aktiv, udendørs, aktiviteter i naturen - alt fra at fiske, lave bål, snobrød,overnatte i shelter mv. Jeg ELSKER at dykke og rejse, så en diving buddy, at rejse med ville være det ultimative. Har en del divespots på min bucketlist. Og/eller en snowbord buddy, at ramme pisterne med om vinteren i en uges tid i fx Tirol. Det kunne også være fedt at træne sammen. Kampsport og calisthenics er favoritterne pt. her. Mindre ka også gøre det 😅

Jeg elsker at lave god mad og nyde det i venners selskab med en god film og benene oppe og bare lave ingenting. Vi ku også lave en madklub og skiftes til at stå for mad og værtskab.

Jeg forestiller mig, at du/i har nogle interesser der nogenlunde matcher ovenstående.

Mangler du også en accountability buddy i dit liv? Så smid mig en besked og lad os mødes over en kop kaffe eller en gå tur og sludre om livet og alle dets goder.

Bedste hilsner,

Thue

Tilmeld dig og skriv til Thue

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her