Boblberg logo
 Ny på SydsjællandDavid

Ny på Sydsjælland

Jeg flyttede til Faxe-egnen for godt to år siden sammen med min dejlige kone Mette. Vi har to voksne børn, som begge bor i CPH. Nu ville det være fantastisk at møde nogle ligesindede nye venner her sydpå. Jeg vil beskrive mig selv som en, der har det godt med mit eget selskab, men jeg anerkender, at det er dejligt og sundt at have nogle venner i nærheden af ​​hjemmet.

Jeg er 53 og kommer oprindeligt fra midtvesten af ​​U.S.A. Jeg har boet i DK siden 1994 med blot et par korte udlandsophold blandet ind. Jeg taler dansk ret godt efter mange år i Danmark, men stadig langt fra perfekt. Uanset hvad kan jeg føre en noget intelligent samtale på mit 'nye' andetsprog :-)

Til daglig arbejder jeg som research & design manager hos en softwarevirksomhed i København. Det ville være rart at tage lidt tid til at være sammen med nye vennerne over en hurtig kop kaffe eller en drink, måske aftensmad nu og da, deltage i stort set enhver form for aktivitet, og få lidt lokal viden om, hvad der er omkring os her i Sydsjælland. Jeg søger bekendte i og omkring Faxe området.

Jeg er nede på jorden og fordomsfri. Jeg nyder et godt grin og prøver ikke at tage livet så alvorligt. Jeg er kreativ og videbegærlig, og jeg kan godt lide at prøve at forstå, hvordan tingene fungerer. Jeg er generelt en meget positiv person, der prøver at se efter den lyse side af tingene.

Tilmeld dig og skriv til David

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her