Boblberg logo
Søger nye bekendtskaber/venskaber Kenneth

Søger nye bekendtskaber/venskaber

Mangler du også en eller flere voksen til at være social med?? Mangler du en fiskemakker til at dele glæden med, over den nye PR du lige har landet i nettet?? eller er du bare træt af at gå alene på dine vandreture??

Så hvis du har det ligesom mig, at du for ladet dine batterier op ved at gå lange ture, eller ved at fiske i Put and Take og fra kyst. Så prøve lige at læse de næste linjer inden du klikker væk.

Igennem årene er min vennekreds svundet langsomt ind til lig nul. Så nu prøve jeg her igennem at finde nogle nye bekendtskaber /venskaber, der har nogenlunde de samme interesser som mig.

Jeg er en mand på 56 år, er lykkelig gift på 13 år, bor i Ringsted, har 4 dejlige børn, hvor den ene med autisme bor hjemme. Jeg har ikke noget kørekort, bager med jævne mellemrum, slægtsforsker lidt, går på Roskilde Teknisk skole, går næsten hver dag nogle små ture på ca. 10 – 12 km og fisker når tiden er til det. Er nede på jorden og meget omgængelig. Drømmer om at gå Mammutmarchen og Veteran marchen i år 2025/2026.

Er det os der skal ud og trave en tur sammen, og få nogle kilometer i benene. Eller hive en PR fisk op af vandet? Så skriv til mig, jeg bider ikke.

Tilmeld dig og skriv til Kenneth

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.259 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her