Boblberg logo
Fælleskaber/venskaber 40 plusSusanne

Fælleskaber/venskaber 40 plus

Hej herinde,

Jeg er en kvinde på 44. Jeg ønsker mig en bredere venskabs kreds, da jeg synes den jeg har er blevet for lille. Jeg søger også fælleskaber hvor vi deler en interesse f.eks. cykling. Du / I bor gerne i Holbæk by og nærområdet af Holbæk eller er åben overfor at skulle på en mindre transport for at mødes.

Mine interesser er hækling og lidt strik, cykelture, udeliv, elsker cafe latte og kage 😀. Film, slægtsforskning elsker at gå på loppefund, kan lide at indrette.

Jeg er generelt et glad menneske, jeg hælder nok mest mod introvert, men har også brug for at være social engang imellem. De sidste 6 år har jeg levet med artrose og kroniske smerter. Jeg har besluttet det ikke skal definerer mit liv, og arbejder derfor på at finde en ny balance, så jeg stadig har et godt liv trods smerterne. F.eks. Elsker jeg at gå, men kan ikke gå særlig lange strækninger, så derfor er jeg hoppet op på cyklen, som jeg også holder meget af og bruger som træning.

Måske står du i samme situation som mig, hvor livet har taget en drejning eller vi deler en af ovenstående interesser. Måske har du ligesom jeg lyst til at danne et fælleskab for “os der hækler” fx. Aldersmæssigt er du et sted i ca. 40´erne tror jeg, fordi vi nok vil have mere til fælles, men er ikke nødvendigvis låst fast på alder. Det er vigtigere vi snakker godt sammen.

Det var lidt om mig. Håber at høre fra nogle søde mennesker, der har fælles interesser med mig og har lyst til at mødes og se om vi svinger godt sammen.

Tilmeld dig og skriv til Susanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.496 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her