Boblberg logo
Venner søgesMichael

Venner søges

Hej! Jeg hedder Michael, 44 år, og bor i Slagelse.

Som singlemand i 40'erne oplever jeg, at mine jævnaldrende venner sjældnere og sjældnere har tid til at mødes pga. travlhed med arbejde og/eller familie. Samtidig er jeg i den situation, at jeg arbejder hjemmefra, hvilket betyder, at jeg ofte er alene i det daglige.

Derfor ville det være rart at lære nogle gode mennesker at kende her, der jævnligt har lyst til at mødes over en kop kaffe/te og en sludder, og som måske på sigt også har lyst til at dyrke fælles interesser og få nogle gode oplevelser sammen.

Det kunne f.eks. være caféture, brætspil, fælles middage, filmaftner, biograf/teater/comedy/koncert-ture, ture til skov og strand - eller hvad vi nu ellers finder på. :-) Jeg er åben for at møde mennesker, der er både yngre og ældre end mig, når blot vi har noget til fælles og generationskløften ikke er for dyb. :-)

Lidt om mig:

Jeg er født og opvokset på Vestsjælland, men har også boet kortvarigt i USA og nogle år i Valby, mens jeg læste på universitetet.

Jeg studerede egentlig filosofi og litteraturvidenskab, men kom med tiden til at arbejde som dansk/engelsk-oversætter og redaktør, først i filmbranchen, men nu mest for ét forlag, der udgiver børne- og ungdomsbøger.

Min største fritidsinteresse er at spille skuespil og synge i teaterforestillinger, hvilket jeg har gjort, siden jeg var teenager. Jeg har også altid elsket og ved en hel del om film, musik og tegneserier. Jeg kan godt lide at læse faglitteratur og høre podcasts om emner som humor/comedy, filmmanuskriptskrivning og personlighedspsykologi. Jeg holder også meget af at rejse og besøger gerne spændende storbyer, når jeg har råd til det.

Det skal siges, at jeg er en forholdsvis kraftig mand og hurtigt får ondt i mine fødder, så jeg er ikke til sport eller lange gåture, men kan godt lide kortere gåture. :-)

Tilmeld dig og skriv til Michael

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.161 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her