Boblberg logo
Reservetanter/onkler/bedsteforældreAnne

Reservetanter/onkler/bedsteforældre

Vi er en familie bestående af mor, far, storesøster på 9 og lillebror på 3.

Vi har været så heldige de første år af vores børns liv at have et fantastisk netværk med bedsteforældre tæt på osv. Vi står imidlertid nu med familiemedlemmer som enten har travlt, er syge eller er i udlandet. Både vi og vores børn mærker savnet, og selvom skønne bedsteforældre aldrig kan erstattes, kunne vi godt ønske os en person eller et par, som har tid, lyst og mulighed for at vælge vores børn til, og som kan give dem indtrykket af at være særligt betydningsfulde. Om det er en skovtur, en is eller bare et besøg med lidt krea eller boldspil er ikke så vigtigt - bare samvær og hygge er omdrejningspunktet.

Vores børn er (hvis vi selv skal sige det) nemme at holde af. Den yngste kan godt være hurtig, og det kan derfor være en fordel, at du/I selv er relativt friske.

Vi har ikke prøvet den slags her tidligere, og vi har brug for, at der er tryghed og kemi hele vejen rundt. Vi ved om nogen, at man ikke kan kontrollere fremtiden, men vores håb/ønske kunne nok godt være, at vores børn får nogle stabile relationer, som de kan knytte familielignende bånd til. Måske kan det være pasning ind i mellem eller et sted de kan søge hjem til i teenageårene, når vi forældre bliver "urimelige".

Ren børne- og straffeattest er en nødvendighed.

Venlig hilsen

Os 4

Tilmeld dig og skriv til Anne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.285 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her