Boblberg logo
søger veninder/bekendtskaberVibeke

søger veninder/bekendtskaber

Hey veninder!

Jeg er på jagt efter nogle fantastiske kvinder, der vil være med til at peppe mit liv op! Jeg er gift og stolt mor til to seje drenge, og nu er det tid til at finde nogle nye veninder og bekendtskaber til at dele grin, gode stunder og eventyr med.

Jeg er en frisk og sjov person, der elsker at tage gåture i naturen og bare nyde den friske luft og smukke omgivelser. Derudover er jeg også en selvudnævnt TV-serie-afhængig og kan snakke i timevis om mine yndlingsprogrammer. Hvis du er lige så besat af serier som jeg er, er det et kæmpe plus!

Oh, og jeg har en lidenskab for fotografi! Jeg elsker at forevige øjeblikke og skabe minder gennem mine linser. Måske kan vi tage på en fotovandring sammen og fange nogle fantastiske billeder?

Så, hvis du er klar til at have det sjovt og skabe nogle uforglemmelige øjeblikke sammen, så lad os skrive sammen! Vi kan tage på café, gribe en drink, eller endda arrangere en hyggelig film- eller seriemaratonaften. Lad os udforske verden og nyde livet sammen!

Send mig en besked, hvis du er med på eventyret. Jeg glæder mig til at lære dig at kende og skabe nogle fantastiske minder sammen!

Tilmeld dig og skriv til Vibeke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her