Boblberg logo
Akademiker 52 søger hygge og debatJohannes

Akademiker 52 søger hygge og debat

Hep ;)

Jeg søger en at gå på cafe med og hygge og snakke.

Jeg vil fx gerne snakke om politik, kønsroller, parforhold, velfærd, klima, uddannelse, videnskab, historie, arbejdsmiljø, iværksætteri, boligpolitik. kunstig intelligens' og robotters betydning for vores fremtid og meget andet ;)

Jeg rider også gerne min kæphest om der skal bygges bæredygtige boliger i massevis i forstæder og fjernere byer til de største byer, der bindes sammen med lyntoge, så boligudgifter holdes nede ved et kæmpe udbud af billige boliger.

Er bredt orienteret og interesseret i mange emner. Jeg er venlig og hjælpsom, men kan kun hjælpe med ideer, information og ting der kan gøres fra en smartphone.

Har gode venner, men de bor langt væk og er ramt af job. kone og børn. Har dog fået to kloge, søde gode veninder herindefra og en ven.

På en god dag, kan vi tage på museum eller udstilling, men regn ikke med det store. Jeg er heller ikke vild med at gå tur.

Om mig. Er 52 og kandidat i kommunikation med socialvidenskab fra RUC.

Tidligere iværksætter og underviser, men nu førtidspensionist med psykisk sårbarhed, single og uden børn. Min sygdom viser sig ved at jeg er noget energifattig og ikke kan tåle stress, men jeg kan sagtens mødes og snakke i et par timer ;)

Aktiv i Amnesty international og bruger lidt penge på velgørenhed.

Drømmer om at blive i god nok stand til at kunne fx lave frivilligt politisk kampagnearbejde. Det er jeg måske kommet i gang med. Jeg er meget småt ved at lære mere om grafik og video til opslag på sociale medier og lave hjemmesider i WordPress.

I drømmeland drømmer jeg om at lave lønnet konsulentarbejde - intet job for lille, ingen løn for høj :)

Hvis du skriver til mig, vil jeg sætte pris på, du fortæller lidt om dig selv fx, dine interesser, alder, uddannelse og hvad du laver og har lavet før ligesom jeg gør :)

Tilmeld dig og skriv til Johannes

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.336 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her