Boblberg logo
Nybagte mødre og deres små krummer Sofia

Nybagte mødre og deres små krummer

Halløj mamas! Jeg er en hjemmegående mor på 33 med ømme arme og gylp på skulderen. Jeg bor nær Haslev med min mand på 37, vores lille hund, to katte & tre høns.

Vi er nybagte førstegangsforældre til en nuttet lille pruttemaskine (dreng) født 22/05/23.

Omgangskredsen er snæver, hvilket aldrig rigtig har generet før, da vi begge er ret introverte, men det kunne da være så fedt at finde en (eller flere) andre mødre at hænge ud med, især hvis vores guldklumper er jævnaldrene og kunne blive gode legekammerater! :D

Vi kunne vove os ud på en café og krydse fingre for at ungerne ikke skriger for meget, eller sidde mere privat i stuen og fortælle historier om brystpumper og lortebleer og alt mulig hyggeligt, og senere tage ud på legepladser sammen eller måske endda til bonbonland en skøn sommerdag.

Jeg er åbensindet, helt nede på jorden, og totalt forelsket i min baby! Jeg går ikke op i skønhed/udseende, hverken mit eget eller dit. Fedtet hår eller glitter fra top til tå. Tynd som et siv eller rund som en bold. Jeg interesserer mig kun for hvad der er los indeni.

Og jeg vil gerne høre alt om dig og din lille skat, så fortæl om jer :D Hvad gik du op i før ungen blev dit et og alt? Hvordan gik fødslen? Hvordan har du det? :D

Skrevet 27/06/23

Tilmeld dig og skriv til Sofia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.741 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her